Vergadertafels

Vergadertafel kopen? De beste keuze om op kantoor aan te vergaderen. Om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen of tijdens een belangrijke presentatie en meeting. Hoe je er ook gebruik van wilt maken, met de verschillende tafels om te vergaderen vind je altijd het model waar je naar op zoek bent.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 52

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
  1. Iedere dag de beste deals

    Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 52

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Het Belang van een Vergadertafel

Wat maakt een vergadertafel zo essentieel?

Een vergadertafel is niet zomaar een meubelstuk. De vergadertafel is het middelpunt waar gedachten samenkomen en afspraken ontstaan. Het is de plek waar ideeën bloeien en beslissingen vorm krijgen. Het belang ervan reikt verder dan alleen functionaliteit; het creëert een atmosfeer van samenwerking en delen.

Vergadertafel

Vergadertafel kopen?Voordelen 

Goede manier om klanten te ontvangen of intern afspraken te hebben.

Waar moet je op letten? 

Grootte, materiaal en prijs

Waarom Van der Meulen Kantoormeubelen?

2 jaar garantie, gratis montage, gratis bezorging vanaf €250!


Verschillende Stijlen en Maten

Welke stijl past bij jouw ruimte?

Vergadertafels zijn er in allerlei vormen en maten. Van de klassieke rechthoekige tafel tot innovatieve ronde ontwerpen, er is voor elk wat wils. Kies een stijl die past bij de sfeer van jouw ruimte en de behoeften van jouw team. Groot, klein, modern of traditioneel - er is een vergadertafel die bij jouw visie past.

Het materiaal maakt het verschil

Welk materiaal spreekt jou aan?

De keuze van materiaal is cruciaal bij het selecteren van een vergadertafel. Hout straalt warmte uit, terwijl glas een eigentijdse uitstraling biedt. Overweeg functionaliteit en esthetiek; een harmonieus samenspel van materialen kan een vergaderruimte transformeren tot een inspirerende omgeving.

Vergadertafels als meubel voor samenwerking

Hoe bevordert een vergadertafel samenwerking?

Een vergadertafel gaat verder dan alleen een plek om te zitten. Het is een plek waar ideeën worden gedeeld en teamgeest gedijt. De juiste tafel kan de samenwerking stimuleren, wat resulteert in innovatie en effectieve besluitvorming.

Zoek je de vergadertafels voor 4 personen of juist de grotere modellen? Ontdek ze als rechthoek, rond, ovaal en bijvoorbeeld in de vorm van een vat of een ton. Net als vierkant natuurlijk, waarmee je iedereen een geschikte plaats aan tafel kunt geven.

Vergadertafels tot 10 personen

Vergaderen aan een grote tafel en daarvoor op zoek naar een mooi exemplaar? Ontdek de verschillende modellen, tot wel 10 personen. Of voor een vergadering met 6 of met 8 personen, waardoor er altijd voldoende ruimte is voor iedereen die aanwezig moet zijn.

Let bovendien op het type poot van de tafel. De T-poot voorkomt dat deze op de hoeken in de weg zitten. Andersom zorgt de N-poot ervoor dat er in het midden geen poot zit. We laten graag de verschillende modellen vergadertafels zien en kunnen daar natuurlijk op maat over adviseren.

Vergadertafels kopen?

Eén of meerdere vergadertafels kopen en daarvoor op zoek naar een uitgebreid aanbod? Bekijk online de verschillende modellen of kom die bekijken bij ons in de showroom in Katwijk. Voor een duurzame tafel, een speciaal ergonomische tafel of een model om professioneel en met maximale productiviteit aan te werken. Wij laten zien welke vergadertafels er beschikbaar zijn en hoe je daar gebruik van kunt maken.

Op zoek naar tweedehands kantoormeubelen? Neem een kijkje in onze brede assortiment:

 

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01