Vergadertafels

Vergadertafel kopen? De beste keuze om op kantoor aan te vergaderen. Om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen of tijdens een belangrijke presentatie en meeting. Hoe je er ook gebruik van wilt maken, met de verschillende tafels om te vergaderen vind je altijd het model waar je naar op zoek bent.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 50

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 50

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Zoek je de vergadertafels voor 4 personen of juist de grotere modellen? Ontdek ze als rechthoek, rond, ovaal en bijvoorbeeld in de vorm van een vat of een ton. Net als vierkant natuurlijk, waarmee je iedereen een geschikte plaats aan tafel kunt geven.

Tot 10 personen

Vergaderen aan een grote tafel en daarvoor op zoek naar een mooi exemplaar? Ontdek de verschillende modellen, tot wel 10 personen. Of voor een vergadering met 6 of met 8 personen, waardoor er altijd voldoende ruimte is voor iedereen die aanwezig moet zijn.

Let bovendien op het type poot van de tafel. De T-poot voorkomt dat deze op de hoeken in de weg zitten. Andersom zorgt de N-poot ervoor dat er in het midden geen poot zit. We laten graag de verschillende modellen vergadertafels zien en kunnen daar natuurlijk op maat over adviseren.

Vergadertafels kopen

Eén of meerdere vergadertafels kopen en daarvoor op zoek naar een uitgebreid aanbod? Bekijk online de verschillende modellen of kom die bekijken bij ons in de showroom in Katwijk. Voor een duurzame tafel, een speciaal ergonomische tafel of een model om professioneel en met maximale productiviteit aan te werken. Wij laten zien welke vergadertafels er beschikbaar zijn en hoe je daar gebruik van kunt maken.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01