Stahulp

De stahulp helpt gemakkelijker te blijven staan, bijvoorbeeld aan een bureau om in een betere houding te werken. Voorkom te lang zitten, terwijl de stahulp toch voldoende ondersteuning biedt. Een economische keuze in de vorm van een hoge kruk.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. PK267 zadelzit
  TPU zadel, in 4 kleuren, hoog model
  Type : Zadelzit
  Werkbladhoogte : 85 - 115 cm
  Materiaal : Rubberschuim
  € 240,79 € 199,00
 2. PK200 zadelzit
  TPU zadel, in 4 kleuren, medium model
  Type : Zadelzit
  Werkbladhoogte : 70 - 100 cm
  Materiaal : Rubberschuim
  € 237,16 € 196,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Eenvoudig te verstellen in hoogte, zodat je de stahulp kunt aanpassen aan de manier waarop je er gebruik van wilt maken. Met rubberschuim zit of een ander comfortabel materiaal, zoals PUR of een gestoffeerde afwerking.

Ergonomische stahulp of kruk

De ergonomische stahulp helpt voor een goede houding te zorgen en is uiteraard verstelbaar om de juiste hoogte te bepalen. Dat kan bij modellen verstelbaar tussen bijvoorbeeld 82 en 102cm of tussen 92 en 116cm. Op die manier kies je eenvoudig een stahulp of kruk die aansluit bij jouw lengte en hoe je er gebruik van wilt maken.

Bekijk de nieuwe slahulpen bij ons uit het assortiment, net als de andere speciale werkstoelen die er beschikbaar zijn. Net als de gebruikte bureaustoelen. Goed van kwaliteit en een duurzame keuze voor op kantoor.

Stahulp kopen

Je kunt de stahulp online kopen. Bekijk het assortiment en maak een keuze uit de verschillende beschikbare modellen. Van Rodachair, zodat je automatisch kiest voor een kwalitatief uitstekend merk. Beschikbaar in zwart, net als in antraciet en in blauw.

Bekijk de stahulpen die je online kunt kopen of kom naar onze showroom. Ga er gewoon even op zitten om dit zelf te ervaren of stel ons je vragen. We vertellen je graag meer over de stahulp, net als over de andere producten die er beschikbaar zijn.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01