Gratis montage van kantoormeubelen

Hard werkende monteur

Gebruik maken van gratis montage van onze kantoormeubelen? We helpen je graag aan de slag te gaan, bijvoorbeeld door de bureaus, vergadertafels en stoelen voor je in elkaar te zetten. Benieuwd wat we gratis voor je kunnen monteren? We zetten het voor je op een rij:

  • Bureaus: gratis gemonteerd
  • Vergadertafels: gratis gemonteerd
  • Stoelen: gemonteerd geleverd
  • Kasten en ladeblokken: gemonteerd geleverd
  • Directiemeubilair: gratis gemonteerd
  • Balies: gratis gemonteerd
  • Accessoires/losse onderdelen: gratis gemonteerd aan (kantoor)meubelen bij ons gekocht.
  • Let op: Accessoires aan wanden, vloeren en plafonds kunnen we helaas niet bevestigen.

Gratis montage: bureaus en vergadertafels

De bureaus en vergadertafels uit ons assortiment kunnen we gratis monteren, zodat je daar zelf niet mee aan de slag hoeft. We nemen de belangrijke materialen mee en hebben daar bovendien veel ervaring mee. Dat betekent dat we de montage vlot en vakkundig voor je kunnen uitvoeren, zodat je snel met de meubelen aan de slag kunt.

  • Tip: we monteren zowel nieuwe als gebruikte kantoormeubelen. Op die manier weet je zeker dat je er op kantoor vlot en goed gebruik van kunt maken, zonder dat je daar zelf mee aan de slag hoeft.

Onze gratis montage is ook beschikbaar voor directiemeubilair en voor balies. We doen de montage op locatie, omdat we de meubelen alleen op die manier in grote aantallen tegelijkertijd mee kunnen nemen voor het transport. Uiteraard zullen we eventuele reserve-onderdelen achteraf aanbieden, waarmee je altijd de mogelijkheid hebt om iets te herstellen als dat nodig is.

Stoelen, kasten en ladeblokken

Bestel je stoelen, kasten of ladeblokken? We zullen die afgemonteerd afleveren, waardoor het niet nodig is om ze nog in elkaar te zetten. In plaats daarvan zorgen we ervoor dat je er meteen gebruik van kunt maken, dankzij de montage die we vooraf (laten) uitvoeren.

  • Tip: blijkt er iets mis te zijn met de stoelen, kasten, ladeblokken of de montage daarvan? Geef het ons zo snel mogelijk na de aflevering aan, dan zoeken we uit wat er is misgegaan en lossen we het netjes voor je op.

Montage van accessoires en losse onderdelen

Accessoires kunnen we in een deel van de gevallen gratis voor je monteren. Dat geldt voor accessoires die we bevestigen aan kantoormeubelen die je bij ons koopt of eerder hebt gekocht. We weten dan goed hoe zowel de accessoires als de meubelen in elkaar zitten, waardoor we de montage voor je kunnen uitvoeren.

Gaat het om accessoires die je aan het plafond, aan de wand of op de vloer wilt laten monteren? We kennen die ondergronden niet en hebben er ook niet altijd de juiste gereedschappen voor. We kunnen je er helaas niet mee van dienst zijn, zoals dat bij andere accessoires en veel van de kantoormeubelen wel het geval is.

Losse onderdelen zoals bladen of poten, monteren we niet, dan alleen op meubelen of artikelen door ons geleverd. In sommige gevallen kun je er in het product of tijdens het afrekenen wel voor kiezen om het (deels) voor te laten monteren, wat meestal niets kost.

Vragen over gratis montage, over de rest van ons assortiment kantoormeubelen of wil je een afspraak maken in onze showroom in Katwijk? Bel ons op nummer 071 78 51 831, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik onze online contactgegevens. We horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01