Monitorarm voor 3 of meer schermen

Monitorarm voor 3 of meer schermen gezocht? De ideale keuze om met zoveel mogelijk informatie te werken, dankzij de 3 monitoren die je naast elkaar of boven elkaar op kunt stellen.
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Iedere dag de beste deals

    Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De monitorarm voor 3 schermen is een goede ergonomische keuze. Je plaatst de schermen op de voor jou ideale plek, zodat je alle informatie eenvoudig en goed tot je kunt nemen. Dankzij de stevige armen hoef jij je daar geen zorgen over te maken en je hebt natuurlijk de keuze uit diverse formaten.

In 24, 27 en 32 inch

Gebruik je schermen met een afmeting van 24 inch, 27 inch of bijvoorbeeld 32 inch? Let daar goed op wanneer je de monitorarm wilt kopen. Voorkom daarmee dat de schermen niet naast elkaar of boven elkaar passen, zodra je er mee aan de slag gaan.

De monitorarm voor 3 schermen is er in verschillende uitvoeringen. In een aantal gevallen zijn de beugels draaibaar en kantelbaar. Daarmee zorg je er nog makkelijker voor dat je de schermen op de juiste manier voor je hebt, om daar uitstekend mee te kunnen werken.

Monitorarm voor 3 schermen kopen

Wil je een monitorarm voor 3 schermen kopen? Je hebt online de keuze uit verschillende modellen. Vergelijk ze met elkaar en zorg er op jouw bureau voor dat je alles op een mooie en overzichtelijke manier op kunt stellen. Ideaal om alles in de gaten te houden of om op een zo groot mogelijk scherm te kunnen werken. De armen zijn er speciaal voor op het bureau, zodat jij voldoende ruimte hebt voor het toetsenbord en de belangrijke documenten waar je mee werkt.

Vragen over onze monitorarmen voor 3 schermen, over de rest van ons assortiment kantoormeubelen of wil je een afspraak maken in onze showroom in Katwijk? Bel ons op nummer 071 78 51 831, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik onze online contactgegevens. We horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01