Rechthoek bureaus

Het rechthoek bureau is de klassieke uitvoering, beschikbaar in diverse maten en in een aantal gevallen gemakkelijk in hoogte verstelbaar. Bekijk de slingerbureaus en de elektrisch verstelbare bureaus, net als de reguliere rechthoek bureaus met mogelijkheid tot verstellen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 78

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
  1. Iedere dag de beste deals

    Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 78

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

We zorgen voor een uitgebreid assortiment bureaus in een rechthoek, altijd afgewerkt met een mooi onderstel in bijvoorbeeld aluminium, wit en zwart. Het blad is bijvoorbeeld van beuken, licht peren, eiken of havanna, afhankelijk van waar je voorkeur naar uitgaat.

Goedkoop rechthoek bureau

Zoek je specifiek naar een goedkoop rechthoek bureau of vind je het vooral van belang dat de afmetingen aansluiten bij de ruimte die je hebt? Bekijk de bureaus in 160 x 80cm en de modellen in 180 x 90cm, net als de grotere of juist de kleinere bureaus in een rechthoek. Wij zorgen ervoor dat je het formaat van het rechte bureau gemakkelijk afstemt op de ruimte die je beschikbaar hebt.

Aan de bureaus met een rechte uitvoering neem je gemakkelijk plaats met onze bureaustoelen, waarmee je opnieuw de keuze hebt uit een breed assortiment. Vergelijk de bureaustoelen en rechte bureaus of kom naar de showroom om daaraan alvast een keer plaats te nemen.

Recht bureau kopen

We hebben de rechte bureaus voor je staan, je kunt ze daarnaast online met elkaar vergelijken om daar een keuze uit te maken. Blader er op je gemak doorheen, we maken het je graag eenvoudig om een goedkoop bureau te kopen.

Meer weten over een van de rechte bureaus of de andere producten bij ons uit het assortiment? Neem contact op, dan vertellen we je er graag meer over.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01