Tablethouders

Tablethouder gezocht voor op kantoor? Een belangrijk accessoire op het bureau, om ook de tablet op een ergonomische manier neer te kunnen zetten. Ideaal als extra scherm of om goed op te kunnen werken.
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tip: werken op een tablet? Combineer de houder met een toetsenbord en eventueel een muis, afhankelijk van het merk en model dat je gebruikt.

De tablethouders zijn er in verschillende formaten. Heb je een tablet met een scherm van 10 inch, 11 inch, 12 inch of bijvoorbeeld 13 inch? Wij zorgen er met de houders voor dat je de kans hebt om de tablet daar goed in te zetten. 

Houder voor op het bureau

De zakelijke tablethouders voor op het bureau voorkomen dat het scherm in de verkeerde hoek staat en zorgen er daarnaast voor dat je er makkelijker op kunt werken. Ideaal om het scherm van jouw computer uit te breiden of om er af en toe even vlot op te werken.

Bekijk de verschillende houders voor een tablet in de diverse formaten, die je makkelijk op het bureau kunt plaatsen. Vergelijk online de modellen en maak je keuze of vraag onze specialisten om hun advies als je er zelf niet helemaal uit komt.

Tablethouder kopen

Een tablethouder kopen en daarmee voorkomen dat de tablet steeds omvalt of dat je die niet goed neer kunt zetten? Het is aan jouw bureau belangrijk om ergonomisch te werken. Daarnaast heb je de keuze uit andere modellen, om het scherm altijd in de juiste stand voor je te kunnen houden. 

Vragen over onze tablethouders, over de rest van ons assortiment kantoormeubelen of wil je een afspraak maken in onze showroom in Katwijk? Bel ons op nummer 071 78 51 831, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik onze online contactgegevens. We horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01