Product was successfully added to your shopping cart.

Taboeret

De taboeret is de ideale keuze voor een ergonomische zit, dankzij een instelbare kruk. Eenvoudig de hoogte verstellen om er goed op te kunnen werken. Beschikbaar in verschillende materialen en kleuren. Van topmerk Rodachair, zodat je met een taboeret altijd kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit.

Een taboeret kopen en daarvoor op zoek naar een breed assortiment? Bekijk de verschillende modellen, je kunt ze online met elkaar vergelijken. Of kom naar de showroom om ze uit te proberen, zodat je een goede keuze kunt maken uit de verschillende taboeretten.

Verstelbare taboeret

De taboeret laat zich eenvoudig verstellen, zodat je de ideale werkhoogte kunt bepalen. Voorzien van een comfortabele houten zitten of in een ander prettig materiaal, om er langere tijd op te kunnen blijven zitten. Eenvoudig in te stellen tussen 68cm en 110cm, voor de ideale werkhoogte.

Bekijk de verschillende uitvoeringen van de taboeret, net als onze andere nieuwe speciale werkstoelen die er beschikbaar zijn. Daarnaast benieuwd naar onze gebruikte bureaustoelen? We zorgen daarmee graag voor een duurzame keuze van goede kwaliteit, de ideale werkstoel voor in jouw bedrijf.

Taboeret kopen

Online een taboeret kopen of die zelf een keer komen uitproberen? Kom naar onze showroom, dan laten we je graag zien welke verschillende instelbare krukken er beschikbaar zijn. De verstelbare taboeret is de ideale keuze om hoger of lager te kunnen werken, afhankelijk van waar je aan werkt en natuurlijk je eigen lengte.

En vragen over bijvoorbeeld de taboeret of een van de andere producten? Stel ze eenvoudig online of kom een keer bij ons langs. Je kunt de taboeret dan op je gemak uitproberen en er vragen over stellen, net als over de andere producten uit ons assortiment.

Filter

Taboeret

Van hoog naar laag sorteren

   

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

6 artikel(en)