Tweedehands vergadertafels

Goedkope vergadertafel voor 8, 10 of 12 personen kopen? De tweedehands vergadertafels vormen een uitstekende keuze. Nog goed van kwaliteit, voordelig beschikbaar en ook in grote aantallen leverbaar. Verschillende tweedehands vergadertafels zijn netjes in hoogte verstelbaar, zodat je daar optimaal gebruik van kunt maken op kantoor.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 24

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
  1. Iedere dag de beste deals

    Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 24

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Vergadertafel voor 8 - 12 personen

Bekijk de verschillende tweedehands vergadertafels, geschikt voor bijvoorbeeld 8, 10 of 12 personen. De grote tafels maken het op kantoor gemakkelijk om met alle teamleden te overleggen en grote tekeningen overzichtelijk te maken. Op zoek naar een ronde of wellicht een rechthoekige vergadertafel? We zorgen er met de tweedehands tafels voor in de vergaderruimte voor dat je daarmee een goedkope keuze kunt maken.

De tweedehands vergadertafels zijn nog goed tot uitstekend van kwaliteit. We beoordelen alle tafels die we in onze showroom plaatsen op hun constructiekwaliteit en de staat van de afwerking. Op die manier vormen de goedkope vergadertafels een uitstekend alternatief voor de nieuwe vergadertafels, tevens online verkrijgbaar en bij ons in de showroom te bekijken.

Ronde vergadertafel kopen

Specifiek op zoek naar een ronde vergadertafel en gebruik maken van een tweedehands model om de kosten te drukken? Kijk goed naar de diameter van de tafel, die in grote lijnen bepaalt of je er met 8, 10 of wellicht 12 personen aan kunt plaatsnemen om samen te vergaderen, te lunchen of de belangrijkste ontwikkelingen te bespreken. Een aantal van de tafels is bovendien verrijdbaar, zodat je daar op verschillende locaties in het kantoor gebruik van kunt maken.

Bekijk de verschillende tweedehands vergadertafels online of kom naar onze showroom om die met eigen ogen te bekijken. Een aantal van de modellen kunnen we ook in grotere aantallen leveren, waardoor je het complete kantoor ermee kunt inrichten. Vragen over een van de vergadertafels of de levering op kantoor? Neem contact met ons op, dat lichten we je graag toe.

Op zoek naar andere tweedehands kantoormeubelen? Neem een kijkje in onze brede assortiment:

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01