Akoestische kunst objecten

De akoestiek op kantoor beter onder controle krijgen? Akoestische kunstobjecten zijn dan een uitstekende keuze. Mooi om te zien en tegelijkertijd een uitstekende keuze om hinderlijk omgevingsgeluid te beperken.
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Iedere dag de beste deals

    Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De kunstobjecten en wanddecoratie absorberen en dempen het geluid, waardoor je daar op kantoor minder last van zal hebben. Ideaal als veel collega’s telefonisch contact hebben met klanten, terwijl je de rest ook op een rustige manier wilt laten werken.

Geluiddempende wanddecoratie

Zoek je naar geluiddempende wanddecoratie? Het is de beste manier om het kantoor er op een mooie manier mee in te richten, terwijl er ook een heel praktische werking vanuit gaat. De akoestische panelen hebben een mooi en decoratief ontwerp, om er op kantoor op een mooie wijze gebruik van te maken.

Wij laten je graag zien welke akoestische kunstobjecten er beschikbaar zijn, waarmee je de akoestiek op kantoor beter onder controle kunt krijgen. Een mooie keuze voor aan de wand, die tegelijkertijd heel praktisch van pas komt om allemaal comfortabel te kunnen blijven werken.

Akoestische kunstobjecten kopen

Akoestische kunstobjecten kopen, op zoek naar andere akoestische panelen of heel het kantoor opnieuw inrichten? Ontdek onze nieuwe kantoormeubelen en de gebruikte exemplaren. We helpen je graag inspiratie op te doen, zowel online als bij ons in de showroom in Katwijk.

Vragen over de akoestische kunstobjecten, over de rest van ons assortiment kantoormeubelen of wil je een afspraak maken in onze showroom in Katwijk? Bel ons op nummer 071 78 51 831, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik onze online contactgegevens. We horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01