Ergonomische hulpmiddelen

Ergonomisch werken, volgens de belangrijke ARBO-normen. Om een goede houding aan te nemen en belangrijke fysieke klachten te voorkomen. Een goede keuze tegen RSI en andere klachten waar jij en andere medewerkers last van kunnen krijgen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-26 van 83

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-26 van 83

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Bekijk ons uitgebreide assortiment op het gebied van ergonomisch werken. Om een betere zithouding te creëren aan het bureau. Of om gebruik te maken van een muis en een toetsenbord dat automatisch zorgen voor een goed gebruik daarvan.

Bureaus, stoelen, muizen en toetsenborden

Zorg ervoor dat je het complete kantoor ergonomisch kunt inrichten, door rekening te houden met zowel de belangrijke meubelen als de andere artikelen. Eenvoudig online te bestellen, net als bij ons in de showroom.

We zorgen op die manier bijvoorbeeld voor een aantal ergonomische bureaus, net als de bureaustoelen om ergonomisch op te zitten. Een prettige keuze, dankzij de voorgevormde materialen en de mogelijkheden om die naar wens te verstellen. Om goed aan te kunnen werken, ook als het belangrijk is om dat langere tijd achter elkaar goed geconcentreerd te doen.

Gebruik daarnaast een ergonomische muis en een bijpassend toetsenbord. Voor een fijne houding en de gewenste ondersteuning, waardoor je hier zo min mogelijk last van zal krijgen. Netjes voldoende ARBO-normen en gericht op maximale productiviteit. Direct dankzij het eenvoudige gebruik en indirect door verzuim door fysieke klachten te voorkomen.

Op die manier zijn de ergonomische kantoormeubelen een heel interessante investering. Ze zorgen er meteen voor dat je beter kunt werken, net als de medewerkers om je heen. Tegelijkertijd voorkomen ze fysieke klachten, waardoor het verzuim afneemt en de investering zich gemakkelijk zal terugverdienen.

Meer weten over specifieke ergonomische kantoormeubelen, zoals de bureaus, de bureaustoelen, een muis of een toetsenbord? Neem contact op, dan vertellen we je er graag meer over. 

Ergonomisch werken: meer kantoorartikelen

Uiteraard heb je daarnaast de keuze uit een aantal andere kantoorartikelen. Ook bedoeld om ergonomisch mee te werken. Bekijk bijvoorbeeld de monitorarmen waarmee je gemakkelijk één, twee of zelfs drie schermen op kunt hangen. Op de juiste hoogte, om daar recht naar te kunnen kijken en de nek te ontlasten.

En op zoek naar een monitorenhoger of wellicht een laptophouder? Het zijn net als de tablethouders handige hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat je altijd op de gewenste hoogte kunt werken.

Voorkom vervelende pijntjes en houd rekening met de ontwikkeling van lastige klachten zoals RSI. Zorg er in plaats daarvan voor dat je de mogelijkheid hebt om soepel te werken. Bijvoorbeeld met handige documenthouders om alles bij de hand te houden. Of met een voetenbank om te voorkomen dat benen los boven de grond blijven zweven. Handige producten en artikelen die het mogelijk maken om ergonomisch te werken en daarmee belangrijke klachten te voorkomen. 

Online en in onze showroom

De verschillende ergonomische kantoormeubelen en andere artikelen voor het ergonomisch werken kun je eenvoudig online kopen. Direct bij ons in de webshop, gewoon vanuit onze eigen voorraad. En kom je de meubelen of artikelen voor meer ergonomie op kantoor liever een keer uitproberen? Kom langs bij ons in de showroom in Katwijk, waar we je alles kunnen laten zien.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01