Ontvangst banken

Ontvangst banken gezocht? Ideaal om klanten en andere relaties te ontvangen, zodat je even de tijd hebt om er naartoe te gaan en ze op te halen. Zorg ervoor dat ze kunnen plaatsnemen op een comfortabele bank, bijvoorbeeld in de kleuren uit de huisstijl. De kantoormeubelen in de ontvangstruimte moeten zorgen voor een goede eerste indruk, dus zorg ervoor dat je hier voldoende tijd en aandacht aan besteedt.
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Iedere dag de beste deals

    Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kantoorbanken en -meubelen

Geschikte kantoorbanken en -meubelen bieden voldoende comfort en nodigen uit om meteen even te gaan zitten. Op die manier kun je het warme welkom bij de receptiebalie kracht bijzetten, waardoor jouw gasten zich meteen thuis zullen voelen.

Gelukkig hoeven ontvangst banken net als de rest van het kantoormeubilair niet duur te zijn. Bekijk onze gebruikte kantoormeubelen en de nieuwe producten, die je beiden online kunt bestellen. Of die je bij ons in de showroom in Katwijk kunt komen bekijken. We staan er graag voor je klaar.

Ontvangst bank kopen

Een ontvangst bank kopen voor op kantoor? Bekijk de modellen die er beschikbaar zijn. Maak een keuze uit de kantoorbanken en combineer dat bijvoorbeeld met de andere kantoormeubelen die je al hebt staan of die je daarbij wilt bestellen.

Vragen over de ontvangst banken, over de rest van ons assortiment kantoormeubelen of wil je een afspraak maken in onze showroom in Katwijk? Bel ons op nummer 071 78 51 831, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik onze online contactgegevens. We horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01