X

Zomervakantie 2024 We zijn gesloten van 22 juli 2024 tot en met 2 augustus 2024. Op maandag 5 augustus zijn we weer open en pakken we alle aanvragen en bestellingen op!

Tekening ladenkasten

Tekening ladekasten maken het eenvoudig om (grote) tekeningen op te bergen, tot en met A0. De laden in de kasten voorkomen de noodzaak tot vouwen, zodat je zonder problemen grotere tekeningen kunt opbergen en die bovendien weer gemakkelijk terug kunt vinden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

We zorgen er met het brede assortiment nieuwe en tweedehands tekening ladekasten in A0, A1, A2 en A3 voor dat je eenvoudig de kast selecteert die je nodig hebt. Dankzij een merk als Prof-Q en de verschillende grijze kleuren kies je eenvoudig de kast die het best aansluit bij de rest van je kantoorinrichting.

Tekening ladekasten voor A0, A1, A2 en A3

De tekening ladekasten zijn beschikbaar in verschillende formaten. Zoek je een tekening ladekast in A0, A1 of A3? Het formaat geeft aan welke tekeningen er maximaal in passen, om die op een nette manier op te bergen en vanuit de laden vervolgens weer gemakkelijk terug te kunnen vinden. A2 ladenkasten bestaan niet, maar hiervoor kun je een A1 ladenkast aanschaffen, zodat je ruimte hebt voor twee A2 vellen naast elkaar.

We zijn de specialist in nieuwe kasten en gebruikte kasten, waaronder regelmatig de tweedehands ladekasten voor tekeningen. Op die manier zorgen we voor een breed assortiment, dat bovendien goed aansluit bij je budget.

Tekening ladekast kopen

Je kunt online een tekening ladekast kopen om die zo snel mogelijk te laten bezorgen. Daarnaast ben je van harte welkom bij ons in de showroom, waar we je de verschillende nieuwe en gebruikte kasten kunnen laten zien. Probeer ze uit en ervaar zelf hoe de tekeningen op A0, A1, A2 of A3 erin passen.

Vragen over een van de tekening ladekasten of de andere producten uit ons assortiment? Neem contact op, dan vertellen we je er graag meer over.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01