Directie vergadertafels

Vergadertafel voor een directiekamer kopen? De ideale keuze om aan te vergaderen, terwijl de tafels in hout of met een vierkante vorm er bovendien prachtig uitzien en uitermate praktisch zijn. Voorkom dat er iemand aan het hoofd moet zitten en zorg voor een tafel die bijdraagt aan het interieur van de ruimte. Mooie tafels om aan te vergaderen, goed geschikt voor bij jou op je directie kantoor.
Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Iedere dag de beste deals

    Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hout, vierkant en meer

Specifiek op zoek naar een vergadertafel van hout of moet het gaan ome en vierkante vorm? Het zijn populaire en interessante keuzes binnen de tafels om aan te vergaderen. Kies een mooi model met de vorm die goed in de ruimte past. En zorg ervoor dat iedereen een plaats kan hebben, door goed rekening te houden met de afmetingen die je bestelt.

Je hebt de keuze uit zowel gebruikte vergadertafels als nieuwe tafels. Altijd zeer goed van kwaliteit en ondertussen met een zo scherp mogelijke prijs.

Vergadertafel kopen

Vergadertafel kopen en daarvoor op zoek naar geschikte modellen? Bekijk online ons aanbod of kom naar de showroom in Katwijk. Kom daar zelf vergaderen aan de tafels die je daarvoor kunt kopen.

Vragen over de vergadertafels, over de rest van ons assortiment kantoormeubelen of wil je een afspraak maken in onze showroom in Katwijk? Bel ons op nummer 071 78 51 831, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik onze online contactgegevens. We horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01