Prikborden

Prikbord kopen voor op kantoor? Een belangrijke zakelijke keuze, die je op een aantal verschillende manieren kunt gebruiken. Ideaal om het rooster op aan te brengen, net als belangrijke mededelingen bij de ingang.
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Iedere dag de beste deals

    Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bekijk de verschillende prikborden die je zakelijk kunt gebruiken, om inspiratie op te doen met de diverse modellen. Van heel klein en eenvoudig tot veel groter, om belangrijke boodschappen over te brengen op alle medewerkers.

Zakelijk: voor op kantoor

De zakelijke prikborden zijn goed geschikt voor op kantoor. Plaats een mededeling voor alle medewerkers of zorg er op een afdeling voor dat ze weten wat er speelt. Bovendien is het prikbord natuurlijk goed geschikt om het rooster op te hangen. Je zorgt er daarmee eenvoudig voor dat iedereen weet hoe het rooster eruit ziet en wie er wanneer is ingeroosterd.

Prikbord kopen

Een prikbord kopen om daar op kantoor gebruik van te maken? Het is bij ons heel eenvoudig. Je hoeft er de deur niet voor uit, omdat je het prikbord in plaats daarvan gewoon online kunt bestellen. Vlot in huis en goed van kwaliteit, om daar zakelijk gebruik van te maken.

Vragen over onze prikborden, over de rest van ons assortiment kantoormeubelen of wil je een afspraak maken in onze showroom in Katwijk? Bel ons op nummer 071 78 51 831, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik onze online contactgegevens. We horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01