Kabelslangen

Kabelslangen nodig voor op kantoor? Je zorgt er daarmee eenvoudig voor dat je de kabels bij elkaar kunt houden en netjes aan- en afvoert. Het voorkomt dat ze in de war raken, dat ze in de weg hangen of dat je er per ongeluk achter kunt blijven hangen. Allemaal belangrijke voordelen, terwijl je de slangen voor de kabels natuurlijk eenvoudig kunt aanbrengen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De kabelslangen voor op kantoor zijn geschikt voor bijvoorbeeld 8 of meer dan 10 kabels. Bovendien kun je ze gebruiken om de kabels weg te werken, de kabels aan- of af te voeren en een oplossing te vinden voor verticale kabelbegeleiding. Waar het je ook om gaat, wij zorgen ervoor dat je daar goed gebruik van kunt maken.

Voor meer dan 10 kabels

Gaat het je om een bundel tot 8 kabels of om meer dan 10 kabels die je allemaal samen wilt geleiden? Dankzij de diverse oplossingen met de kabelslangen kun je daar eenvoudig voor zorgen.

En zoek je een slang voor de kabels in zwart, wit of juist in aluminium? Wij zorgen ervoor dat je daar online op je gemak jouw keuze uit kunt maken. Mooi bij de kantoormeubelen die je hebt staan, voor een nette en degelijke afwerking daarvan.

Kabelslangen kopen

Kabelslangen kopen en zeker weten dat je daarmee een goede keuze maakt? Dankzij de uitstekende kwaliteit, de diverse kleuren en de mogelijkheid om de slang met schroeven te bevestigen zal het daar niet aan liggen. Wij zorgen ervoor dat je een goede keuze maakt, voor de verticale kabelbegeleiding waar je naar op zoek bent.

En heb je toch nog vragen over de slangen voor de kabels en hoe je die kunt gebruiken? Kom naar onze showroom in Katwijk of stel ons online je vragen, dan komen we er snel bij je op terug.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01