Documenthouders

Documenthouders maken het ergonomisch werken een stuk gemakkelijker, door alle documenten netjes te verzamelen. Overzichtelijk bij elkaar, om die gemakkelijk te kunnen pakken. Bekijk de verschillende modellen, bijvoorbeeld geschikt voor A3 of A4.

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Iedere dag de beste deals

    Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een goede documenthouder zorgt er op het bureau goedkoop voor dat er geen belangrijke papieren meer kwijtraken. Gewoon door die goed te organiseren, zodat je ze altijd bij de hand hebt. En er meteen naar kunt kijken of ergonomisch mee kunt werken.

Goedkope documenthouders voor op het bureau

Een documenthouder op het bureau plaatsen? Dat kan gelukkig heel goedkoop, het is niet nodig om daar veel kosten voor te maken. De houder voor documenten zorgt ervoor dat die netjes bij elkaar liggen, maar is verder een eenvoudig product.

Bekijk de documenthouders en de andere producten om ergonomisch te werken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de voetenbanken die voorkomen dat je voeten boven de grond bungelen.

Documenthouder kopen

Wil je een documenthouder kopen of ben je op zoek naar de andere hulpmiddelen om ergonomisch te kunnen werken? Eenvoudig online te bestellen en daarnaast te koop bij ons in de showroom. We zorgen er daarmee voor dat je het kantoor goed in kunt richten. Om goed te kunnen werken en dat langere tijd vol te houden.

Bekijk ons aanbod met documenthouders of kom naar de showroom. En vragen over een documenthouder of een ander product dat je wilt kopen? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01