X

Zomervakantie 2024 We zijn gesloten van 22 juli 2024 tot en met 2 augustus 2024. Op maandag 5 augustus zijn we weer open en pakken we alle aanvragen en bestellingen op!

Kabelmanagement

Kabelmanagement helpt kabels netjes op te bergen of zelfs uit het zicht te houden. Dankzij kabelgoten, kabelclips of kabeldoorvoeren zijn de kabels naar de TV of op kantoor netjes weg te werken. We zorgen er met het kabelmanagement voor dat alles mooi uit het zicht kan, zodat je een prettige woon- of werkomgeving kunt creëeren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-26 van 29

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-26 van 29

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Online heb je de keuze uit diverse oplossingen op het gebied van kabelmanagement. Bekijk bijvoorbeeld ook de kabelgrips, de kabelklemmen en de kabelwormen die er beschikbaar zijn. Je kunt de oplossingen op het gebied van kabelmanagement uiteraard ook bij ons in de showroom bekijken, waar we je kunnen adviseren over de beste oplossing.

Voor de TV of op kantoor

De oplossingen voor kabelmanagement zijn zowel voor thuis als op kantoor geschikt. De kabels van de TV wegwerken met een kabelgoot of een kabeldoorvoer? Er zijn verschillende afmetingen, modellen en uitvoeringen beschikbaar. We zorgen er met merken als Pro-Office en Top-Office in ieder geval voor dat je kunt rekenen op uitstekende kwaliteit.

Bekijk de oplossingen voor het kabelmanagement van de TV en het kabelmanagement op kantoor. Uiteraard hebben we de kabelgoten en kabelclips net als de andere oplossingen in grote aantallen beschikbaar, zodat je daar alle kabels op kantoor of thuis mee kunt wegwerken.

Kabelgoten of -klemmen kopen

Kabelgoten kopen of op zoek naar kabelklemmen? We zorgen voor het complete assortiment op het gebied van kabelmanagement, waardoor je alle kabels netjes weg kunt werken en die uit het zicht verdwijnen.

Producten als kabelgoten, clips of kabeldozen zijn bijvoorbeeld toepasbaar op onze gebruikte bureaus, of onze nieuwe bureaus.

Meer weten over het kabelmanagement of de specifieke oplossingen voor de kabels die je wilt wegwerken? Neem contact op, dan helpen we je graag met de beste keuze.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01