Voetenbanken

De voetenbank of voetensteun zorgt voor een ergonomische zithouding aan het bureau. Er zijn zowel verstelbare voetensteunen als vaste modellen beschikbaar. Bekijk online de diverse voetenbanken, die we tevens bij ons in de showroom hebben staan om er eens aan te komen zitten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Iedere dag de beste deals

    Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De voetensteun voor het bureau draagt bij aan de juiste houding van zowel de voeten als de rest van de benen en het lichaam. De goede stand van de voeten voorkomt pijn in de benen en zorgt er in plaats daarvan voor dat de werkhouding optimaal blijft.

Voetensteun voor het bureau

We zorgen er met merken als Thovip en Rodachair voor dat je de keuze hebt uit voetensteunen voor het bureau van goede kwaliteit. Er zijn zowel verstelbare als vaste modellen beschikbaar, die de moeite van het vergelijken meer dan waar zijn. De verschillende voetenbanken zorgen voor een fijne ergonomische houding aan het bureau, waarmee klachten op termijn eenvoudig te voorkomen zijn.

Bekijk de verschillende voetenbanken en voetensteunen voor het bureau. Een verstelbare voetensteun komen uitproberen of er met een grote order voor zorgen dat heel het kantoor er gebruik van kan maken? Bekijk daarnaast ook de bureaus bij ons uit het assortiment, om ze desgewenst in combinatie aan te schaffen.

Bureau voetenbank kopen

Een bureau voetenbank kun je eenvoudig online kopen, net als bij ons in de showroom. We zorgen er daar graag voor dat je de verschillende modellen voetensteunen uit kunt komen proberen, om daar degene uit te zoeken die de meest ergonomische houding biedt.

Vragen over een van de verstelbare voetensteunen of de andere voetenbanken met een vaste opstelling? Neem contact met ons op of kom langs, we horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01