Overige kasten

Het assortiment overige kantoorkasten bestaat bijvoorbeeld uit tijdschrift kasten en draaibare ordnermolens, net als inbraak- en brandvertragende archiefkasten in verschillende uitvoeringen. We zorgen er met het brede assortiment nieuwe en gebruikte kosten voor dat je daar online of in onze showroom eenvoudig een keuze uit kunt maken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Iedere dag de beste deals

    Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bekijk tevens de verschillende schuifdeurkasten of de akoestische schuifdeurkasten, afhankelijk van waar je specifiek naar op zoek bent. Binnen de overige kasten en wandmeubels kunnen we je bovendien goed adviseren in wat er beschikbaar is en goed aansluit bij waar je naar zoekt.

Kantoorkasten en wandmeubels

De kasten en wandmeubels zijn altijd van goede kwaliteit, dat geldt zowel voor de nieuwe als de gebruikte modellen. We zorgen er daarmee voor dat ze op een waardevolle manier bijdragen aan de kantoorinrichting, zodat je kunt rekenen op een degelijke en duurzame keuze.

We voeren een uitgebreid assortiment nieuwe kasten en gebruikte kasten, waardoor er ook regelmatig diverse tweedehands wandmeubels van goede kwaliteit beschikbaar zijn.

Speciale kast kopen

Een speciale kast kopen om de tijdschriften in op te bergen of om er specifiek voor te zorgen dat er vertraging optreedt bij brand of inbraak? Het zijn de doelstellingen aan de hand waarvan we je goed kunnen adviseren over de nieuwe en gebruikte kasten en wandmeubels die er beschikbaar zijn. Kom naar onze showroom, bekijk online de beschikbare kasten of neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

Meer weten over een van de kasten of specifiek op zoek naar gebruikte overige kasten binnen ons assortiment? We horen graag van je of kunnen je op de hoogte brengen als de kasten beschikbaar zijn.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01