Product was successfully added to your shopping cart.

Laboratoriumstoel

De laboratoriumstoel is de ideale keuze om hoog aan te werken, bijvoorbeeld tijdens specifiek onderzoek waarbij de ergonomie van belang is. De verschillende stoelen voor in het laboratorium zijn beschikbaar in de vorm van een kruk of stahulp, net als op basis van een werkstoel met een rugleuning en armleggers.

Bekijk de verschillende laboratoriumstoelen die er beschikbaar zijn. Om inspiratie op te doen of daar direct een keuze uit te maken. Op zoek naar een werkstoel voor in het laboratorium, een zadelzit of wellicht een stahulp? Het zijn de verschillende mogelijkheden, waar we je graag over adviseren.

Stoel voor in het laboratorium

De stoel voor in het laboratorium is goed geschikt om op te werken, bijvoorbeeld dankzij de verschillende geschikte werkbladhoogtes. Op zoek naar een laboratoriumstoel voor een werkbladhoogte van 71 - 82cm, 82 - 102cm of wellicht 92 - 116cm? Dankzij de verschillende modellen stem je de laboratoriumstoelen eenvoudig af op de hoogte van het werkblad waar je aan zal werken.

Bekijk de verschillende laboratoriumstoel bij ons uit het assortiment. We zorgen er net als met de andere speciale werkstoelen voor dat je die zowel online als bij ons in de showroom kunt kopen. Bovendien kun je zowel nieuwe als gebruikte laboratoriumstoelen en andere vergaderstoelen bekijken en vergelijken.

Laboratoriumstoelen kopen

Een laboratoriumstoel kopen? Dat kan eenvoudig online, gewoon bij ons in de webshop. Liever zelf eens op de stoelen zitten om die te ervaren en op basis daarvan een keuze maken? Kom dan naar onze showroom, waar we je de verschillende laboratoriumstoelen graag laten zien.

Heb je vragen over een bepaald type laboratoriumstoel of een van de andere meubelen bij ons uit het assortiment? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

Filter

Laboratoriumstoel

Van hoog naar laag sorteren

   

19 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

19 artikel(en)