RH Stoelen by Flokk

RH stoelen van Flokk bureaustoel kopen? Het merk staat bekend om het ‘Design for Performance’. Ontdek ons assortiment bureaustoelen van dit merk, dat al sinds 1977 het menselijk lichaam als belangrijkste inspiratiebron gebruikt.
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Iedere dag de beste deals

    Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Mereo 2.0 en meer

Bekijk bijvoorbeeld de Mereo 2.0, net als de andere RH Chairs die er beschikbaar zijn. De stoelen hebben een duidelijke focus op mensen. Dat helpt de stoelen te ontwerpen op een manier waarop ze beter presteren en medewerkers het meest uit hun werkdag laten halen.

De stoelen zijn ‘Designed for Human Performance’, iets dat goed past bij onze focus op economisch zitten en werken. Dit klinkt door in zowel de gebruikte kantoormeubelen als de nieuwe kantoormeubelen, bijvoorbeeld van RH Chairs Flokk.

RH Chairs bureaustoel kopen

Een RH Chairs bureaustoel kopen en daarvoor op zoek naar een geschikt model? We laten je graag het nieuwe assortiment zien met de nieuwe looks, de nieuwe feels en natuurlijk de vertrouwde kwaliteit die je mogelijk al kent van dit merk. Een uitstekende keuze voor op kantoor, waar je op een duurzame manier lang gebruik van kunt maken.

Vragen over de RH Chairs bureaustoelen, over de rest van ons assortiment kantoormeubelen of wil je een afspraak maken in onze showroom in Katwijk? Bel ons op nummer 071 78 51 831, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik onze online contactgegevens. We horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01