Inbouw dozen

Inbouw dozen kopen? Het is de mooiste manier om stopcontacten netjes weg te werken, bijvoorbeeld om de computers en andere apparatuur aan te sluiten. Dat kan op iedere plek in de wand en in de vloer, net als in het plafond als dat beter uitkomt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De inbouw dozen zijn er in allerlei soorten en maten. Dus zoek je een inbouwdoos voor een stroom-stopcontact, voor een CAT6-netwerk of voor een HDMI of USB-aansluiting? Wij zorgen ervoor dat je online de dozen kunt bestellen die je zoekt, om ze daarna netjes in te bouwen.

Inboren of inzagen

De inbouw dozen kun je op verschillende manieren plaatsen:

  • Inboren
  • Inzagen

Gebruik onze filters om de bevestigingsmethode te kiezen die je wilt gebruiken. Of vergelijk de verschillende soorten dozen voor inbouw, zodat je er op basis daarvan een keuze uit kunt maken.

Let onder andere op de inbouwmaat. Die varieert van bijvoorbeeld 80mm voor de modules voor stroom tot 26 centimeter als je gebruik wilt maken van een combinatie van meerdere modules. Het biedt je de mogelijkheid om er op de grond, in het blad, op de muur of aan het plafond voor te zorgen dat je de stekkers van allerlei soorten eenvoudig kunt insteken.

Inbouw dozen kopen

Wil je inbouw dozen kopen? Bekijk ons brede assortiment, waarmee je ervoor zorgt dat je alle apparatuur kunt aansluiten op de manier die je wilt. En twijfel je over een bepaalde keuze of zoek je naar advies door onze specialisten? We vertellen je er natuurlijk graag meer over. Of kom naar onze showroom in Katwijk, waar we je laten zien hoe je er op kantoor op een makkelijker manier gebruik van kunt maken.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01