24 uurs bureaustoelen

De 24 uurs bureaustoelen kun je in iedere stand verstellen en bieden zeer zware kwaliteit. Het grote voordeel daarvan is een optimaal comfort in een ergonomisch gevormde stoel. De stoelen hebben meestal een verstelbare lendesteun en bijvoorbeeld een verstelbare hoofdsteun, zowel in de hoogte als de diepte.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De 24 uurs bureaustoelen bieden optimaal comfort met een ergonomische zithouding, om daar ook langere perioden zonder problemen in te kunnen blijven zitten. De stoelen zijn vaak geschikt tot 200kg aan belasting, waarmee ze 24/7 klaarstaan.

Ergonomische bureaustoelen

De 24 uurs bureaustoelen zijn bij uitstek ergonomische bureaustoelen, ontworpen om de juiste zithouding aan te nemen aan een bureau. We zorgen er daarmee voor dat je op een verantwoorde wijze aan het bureau kunt zitten, in een stoel waar je bij wijze van spreken 24 uur per dag in zou kunnen zitten. Zit uiteraard niet te vaak en te lang! Deze stoelen zijn wél geschikt om er 24 uur per dag gebruik van te maken, bijvoorbeeld in 3 shifts van 8 uren.

Vooral op zoek naar een goedkope bureaustoel en binnen dat aanbod benieuwd naar de 24 uur modellen? Bekijk dan ook onze gebruikte bureaustoelen. Daarmee zorgen we 24 uur per dag, 7 dagen per week online voor interessante aanbiedingen binnen ons brede assortiment.

24 uurs bureaustoel kopen

Een 24 uurs bureaustoel is een uitstekende aankoop voor iedereen die daar lang en veel in moet zitten, en waarbij de stoel 24 uur per dag belast wordt, in bijvoorbeeld 3 shifts op een meldkamer. Op zoek naar ergonomie, degelijkheid en comfort in een bureaustoel? Dan maak je met de 24 uurs stoelen voor aan het bureau een keuze waar je geen spijt van zal krijgen.

Vragen over een van de 24 uurs bureaustoelen, de gebruikte bureaustoelen of de rest van ons assortiment? Neem contact op, dan vertellen we je er graag meer over.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01