Ontvangst

Gebruikte ontvangst- en garderobematerialen kopen, zoals een scheidingswand of een kapstok? De gebruikte materialen zijn nog goed van kwaliteit, we beoordelen die kritisch voordat we ze voor je inkopen. Je betaalt een lage prijs voor bijvoorbeeld de scheidingswanden en kapstokken, terwijl je daar bijvoorbeeld in de ontvangst uitstekend gebruik van kunt maken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Iedere dag de beste deals

    Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Op zoek naar een mooie scheidingswand in uitstekende conditie of een gebruikte kapstok kopen voor de garderobe? Ze doen dienst als belangrijke materialen in de ontvangstruimte en helpen het kantoor op een voordelige wijze in te richten. We kopen verschillende A-merken in zoals Ahrend, Gispen, Vitra en Aspa, zodat je kunt rekenen op een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

Scheidingswand voor de ontvangst en garderobe

Binnen de gebruikte ontvangst- en garderobematerialen kun je bijvoorbeeld rekenen op een scheidingswand. Op zoek naar een wand om twee ruimten van elkaar af te scheiden of wil je er in combinatie met kapstokken voor zorgen dat je de garderobe kunt inrichten? We zorgen er met het assortiment gebruikte ontvangst- en garderobematerialen voor dat je daar online of bij ons in de showroom de keuze uit kunt maken.

Daarnaast benieuwd welke nieuwe ontvangst- en garderobematerialen er beschikbaar zijn? Het gaat dan bijvoorbeeld om kapstokken en scheidingswanden, net als om luxe stoelen en fauteuils om bezoek even ontspannen te laten wachten.

Gebruikte ontvangst- en garderobematerialen kopen

De verschillende gebruikte ontvangst- en garderobematerialen maken het eenvoudig om de entree voor het kantoor goedkoop in te richten, terwijl je daarmee toch voor een representatieve uitstraling kunt zorgen. Dankzij de lage prijs voor de tweedehands ontvangst- en garderobematerialen betaal je daarvoor niet teveel, terwijl je de producten uiteraard bij ons in de showroom of online uitvoerig kunt komen bekijken.

Meer weten over de gebruikte ontvangst- en garderobematerialen uit het online assortiment of die bij ons in de showroom komen bekijken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de conditie van de materialen en maken we een afspraak zodat u ze zelf kunt komen bekijken.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01