Product was successfully added to your shopping cart.

Speciale werkstoelen

Speciale werkstoelen bieden de juiste ondersteuning voor een goede werkplek. Er zijn stahulpen, loketstoelen en bijvoorbeeld labstoelen beschikbaar. De verschillende werkstoelen zijn speciaal voor uiteenlopende toepassingen geschikt en uiteraard uitgevoerd in hoogwaardige materialen zoals hout, kunstleder en aluminium.

We zorgen er met het uitgebreide assortiment speciale werkstoelen voor dat je online een keuze kunt maken uit de verschillende kleuren bekleding en de verschillende kleuren voeten. Van beuken, blauw en groen voor de bekleding tot aan chroom, RVS en zwart voor de voet: we zorgen zowel online als in de showroom voor een uitgebreid assortiment waar je op je gemak een keuze uit kunt maken.

Werkstoelen voor iedere werkbladhoogte

De speciale werkstoelen zijn beschikbaar voor iedere werkbladhoogte. Werkt u aan een blad op 45cm, 50cm, 84 - 110cm of wellicht 92 - 116cm? Geen probleem, dankzij de speciale stoelen voor iedere hoogte hebben we het juiste formaat beschikbaar, waarmee je er eenvoudig voor zorgt dat je een ergonomische positie kunt aannemen om aan te werken.

Uiteraard zijn er speciale werkstoelen met verstelbare armleggers beschikbaar, net als modellen met mogelijkheden tot rugkanteling. Dankzij synchroonkanteling of een kantelrug kun je zelf de verschillende modellen vergelijken om daar een keuze uit te maken. Dankzij de bekleding met stof, kunstleder, hout, rubberschuim of PUR zijn er bovendien diverse ontwerpen beschikbaar.

Zadelzit of werkstoelen kopen

Bekijk online de verschillende werkstoelen die je kunt kopen of kom naar de showroom om daar zelf alvast even op te komen zitten. We laten je graag de verschillende stoelen zien, die specifiek geschikt zijn om op te werken.

Voor de meer standaard stoelen van normale hoogte kun je ook een kijkje nemen bij onze collectie gebruikte bureaustoelen, of onze nieuwe bureaustoelen.

Meer weten over een van de speciale werkstoelen of onze andere producten? Neem contact op, we horen graag van je.

Filter

Speciale werkstoelen

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 46 in totaal

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 32 van 46 in totaal