X

Zomervakantie 2024 We zijn gesloten van 22 juli 2024 tot en met 2 augustus 2024. Op maandag 5 augustus zijn we weer open en pakken we alle aanvragen en bestellingen op!

Kabeldoppen

Kabeldoppen voor op kantoor kopen? Ze zorgen ervoor dat je kabels op een nette manier aan en af kunt voeren. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende modellen, zowel rond als vierkant en natuurlijk op basis van het materiaal waar je gebruik van wilt maken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Dus zoek je naar doppen voor de kabels, waarmee je die op een nette manier kunt laten verdwijnen en weg kunt werken? Met de deksel of een borstelafsluiting zorg je ervoor dat je dit netjes oplost. Het creëert bovendien rust op kantoor en voorkomt dat je makkelijk achter de kabels zou kunnen blijven hangen.

In staal of kunststof

Uiteraard heb je de keuze uit meerdere soorten kabeldoppen voor op kantoor. Zoek je bijvoorbeeld naar een dop in staal, waarmee je zorgt voor een industriële, stoere of gewoon zeer degelijke look? Dan is dit de juiste keuze. En ga je aan de andere kant liever voor kunststof? Daar kun je op een heel voordelige manier gebruik van maken.

Zo zorgen we er met de kabeldoppen voor dat je de kabels netjes weg kunt werken. Kijk ook goed naar de diameter, die varieert van bijvoorbeeld 60mm tot 89,5mm. De doppen zijn daarmee geschikt voor een groot aantal kabels, die je op een nette manier bij elkaar kunt brengen.

Kabeldoppen kopen

Wil je de kabeldoppen kopen? Je kunt ze eenvoudig online bestellen. Wij hebben ze in de meeste gevallen op voorraad, om ze bestelling snel in orde te maken, waarna jij er direct mee aan de slag kunt.

En heb je nog vragen over de kabeldoppen die je kunt gebruiken of wil je die graag een keer zien? Kom naar onze showroom in Katwijk, waar we je er graag meer over uitleggen.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01