Showroom in Katwijk: kantoormeubelen

Zelf ervaren hoe onze bureaustoelen zitten en welke vergadertafels de beste keuze zijn voor bij jou op kantoor? Kom naar onze showroom in Katwijk. Probeer de kantoormeubelen er zelf uit en vraag onze medewerkers om een vakkundig advies. Om meer ergonomisch te werken of de ruimte zo efficiënt mogelijk in te richten. Met handige accessoires en benodigdheden. Of om het kantoor op een heel andere manier in te richten.

Nieuwe en gebruikte kantoormeubelen

Op zoek naar nieuwe en tweedehands kantoormeubelen? We laten je bij ons in de grote showroom in Katwijk graag zien wat er beschikbaar is.

Ontdek bijvoorbeeld de bureaus en de bureaustoelen, net als de kasten, vergadertafels en bijvoorbeeld onze vergaderstoelen. Goed van kwaliteit en altijd voor een scherpe prijs. Net als de ladenblokken en alles voor de ontvangst. Richt de garderobe in of zorg voor een geweldige presentatieruimte. Kom het zelf ervaren bij ons in de showroom, waar we graag meer vertellen over de materialen, de handige mogelijkheden en ideale keuze voor bij jou op kantoor.

Kom naar onze showroom in Katwijk

Kom je naar onze showroom? Bekijk onze ruime openingstijden. Het is niet nodig om een afspraak te maken, omdat we altijd voor je klaarstaan. Op bedrijventerrein ’t Heen in Katwijk zijn we makkelijk bereikbaar. Goed aan te rijden vanaf de N206 tussen Leiden en Haarlem en ook makkelijk bereikbaar vanaf de A4, A12 en natuurlijk de A44. Uiteraard met ruime parkeermogelijkheden, om op je gemak de kantoormeubelen bij ons in de showroom te komen ervaren.

Openingstijden

Maandag 8:30 - 17:30
Dinsdag 8:30 - 17:30
Woensdag 8:30 - 17:30
Donderdag 8:30 - 17:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Adresgegevens

Adres Lageweg 35-Q
  2222 AG  KATWIJK
Telefoon 071-78 51 831

Afwijkende openingstijden tijdens feestdagen en zomervakantie vind je in de aankondiging bovenaan de website.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01