Elektrische bureaus

Het elektrisch bureau is eenvoudig in hoogte verstelbaar. Het zit sta bureau met elektrische aandrijving laat zich gemakkelijk verstellen en valt daarmee op de ideale werkhoogte in te stellen. Helemaal volgens het nieuwe werken! Bekijk de verschillende elektrische en elektrisch verstelbare bureaus bij ons uit het assortiment, zowel online als in de showroom.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 46

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
  1. Iedere dag de beste deals

    Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 46

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Zit sta bureau elektrisch verstellen

Het zit sta bureau met elektrische aandrijving laat zich gemakkelijk verstellen, om die op de juiste hoogte in te stellen om aan te werken. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende modellen, bijvoorbeeld met poten in aluminium of in wit. Bekijk de rechthoekige bureaus met elektrische verstelling, afgewerkt met een blad in bijvoorbeeld beuken, licht peren of ee eiken kleur.

Bekijk daarnaast ook de rest van ons uitgebreide assortiment met bureaus, waarbinnen zich ook de elektrisch verstelbare bureaus bevinden. We zorgen er daarmee voor dat je eenvoudig het bureau bestelt dat volledig voldoet aan je wensen of dat je eenvoudig inspiratie op kunt doen om het kantoor met bureaus in te richten.

Elektrisch verstelbaar bureau kopen

Het elektrisch verstelbare bureau vormt een goede keuze wanneer je de werkhoogte graag gemakkelijk aan wilt passen, zonder dat je daar handmatig mee aan de slag hoeft. Met name als je de werkhoogte van het bureau regelmatig wilt instellen is een elektrische uitvoering een goede keuze. Je hoeft er dan niet steeds zelf mee aan de slag.

Kom naar onze showroom om de elektrisch verstelbare bureaus te komen bekijken en die zelf een keer in te stellen of bestel ze eenvoudig online. Heb je een vraag over de bureaus of onze andere producten? Neem contact op, we vertellen je er graag meer over.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01