Treinbanken

Treinbanken kopen? Een mooie keuze voor op kantoor, om heerlijk zacht op te kunnen zitten. Een mooie en degelijke bank, uiteraard beschikbaar in een aantal verschillende ontwerpen. Op zoek naar een strak geheel in het grijs, zwart of een lichte tint? Bekijk daarnaast de treinbanken in andere kleuren, om daarmee online eenvoudig inspiratie op te doen.
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Van de juiste stoffen: voor op kantoor

De treinbanken zijn er in vele soorten en varianten, altijd gestoffeerd ter bevordering van de akoestiek, en verkrijgbaar in allerhande opstellingen, altijd op basis van goede kwaliteit. Goed geschikt voor op kantoor, bijvoorbeeld om bezoekers te ontvangen of om zelf gebruik van te maken tijdens de pauze.

Ontdek de verschillende banken die zo uit de trein lijken te komen, al zijn ze natuurlijk speciaal gemaakt voor op kantoor. Met een extra hoge rug, om er op een fijne manier tegenaan te kunnen zitten. Ideaal op het gebied van soft-seating, om het kantoor er op een fijne en mooie manier mee in te richten.

Treinbanken kopen

De treinbanken kopen of benieuwd naar de andere meubelen voor op kantoor? Bekijk onze nieuwe kantoormeubelen, net als de gebruikte meubelen. Op die manier zijn we jouw specialist om het kantoor in te richten, ook als je daarbij binnen een strak budget probeert te blijven. Goed van kwaliteit en in allerlei ontwerpen, die je zowel online als in onze showroom kunt komen bekijken.

Vragen over de treinbanken, over de rest van ons assortiment kantoormeubelen of wil je een afspraak maken in onze showroom in Katwijk? Bel ons op nummer 071 78 51 831, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik onze online contactgegevens. We horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01