Presentatie

Presentatiemiddelen zijn onmisbaar voor ieder kantoor. Denk aan een whiteboard dat je eenvoudig aan de wand kunt bevestigen om nieuwe plannen uit te tekenen of tijdens een vergadering een to-do list te maken. We zorgen er met de nieuwe presentatiemiddelen voor dat je de keuze hebt uit diverse afmetingen en uitvoeringen, afhankelijk van het gebruik dat je concreet voor ogen hebt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 62

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
 1. Iedere dag de beste deals

  Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
 2. Prikbord, 120x90cm
  In 5 kleuren, inclusief ophangset
  Afmetingen : 120 x 90 cm
  Materiaal prikbord : Kurklinoleum
  Gebruik : Zeer intensief gebruik
  € 157,30 € 130,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 62

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Uiteraard kun je de whiteboards online met elkaar vergelijken op basis van hun afmetingen of die bij ons in de showroom komen bekijken. We zorgen er met de modellen van Top-Office voor dat je in ieder geval kunt rekenen op uitstekende kwaliteit.

Magnetisch whiteboard

Binnen de nieuwe presentatiemiddelen vind je de verschillende magnetische whiteboards. Uitgevoerd in wit staal zorgen ze voor een strakke presentatie en vallen ze niet op wanneer je er geen gebruik van maakt. Ze zijn eenvoudig beschrijfbaar met de daarvoor geschikte stiften en helpen je de informatie ook weer gemakkelijk droog uit te wissen.

Het is daarnaast de moeite waard om ook de gebruikte presentatiemiddelen in de gaten te houden. We zorgen er binnen dat deel van het assortiment regelmatig voor dat er leuke aanbiedingen beschikbaar zijn, terwijl je kunt rekenen op kwalitatief goede materialen.

Online presentatiemiddelen kopen

Je kunt de presentatiemiddelen zoals een magnetisch whiteboard eenvoudig online kopen of daarvoor langskomen bij ons in de showroom. We kunnen er dan meer over vertellen en de verschillende formaten laten zien. Op zoek naar een klein model in 60 x 90 of mag dit met 200 x 100cm een stuk groter zijn? We kunnen je daar tevens uitstekend over adviseren.

Vragen over een van de presentatiemiddelen zoals het magnetisch whiteboard? Neem contact op, we horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01