Swopper

Als het om gezond en actief zitten gaat is de swopper al meer dan 20 jaar toonaangevend! Innovatief 3D technologie die beweging en verandering van houding mogelijk maakt. De Swopper heeft zich al talloze keren bewezen en is meervoudig prijswinnend.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Iedere dag de beste deals

    Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De Swopper past zich aan aan jou, en niet andersom. Het actieve zitten houdt je in beweging, is goed voor je bloedomloop en versterkt je rug. Tijdens zittend werk blijf je alsnog fit, en voel je je kiplekker. Dit is al talloze keren bewezen bij klanten waar we de Swopper voorgeschreven hebben.

Swopper proberen

De Swopper is bij ons in de showroom te proberen in alle varianten. Zowel de zadel als de gewone uitvoering hebben we staan om te testen. Probeer dus deze geniaal radicale stoel en werk aan een gezond en actieve werkhouding op kantoor. Reeds vele klanten gingen je voor.

De 6 voordelen

1. Gedurende het 'swoppen' richt je bovenlichaam zich op. Het middenrif komt vrij en je bloedsomloop komt op gang. Dat is fantastisch nieuws voor je gezondheid, en als cadeautje krijg je er een beter humeur van.

2. Dankzij de 3-D beweging vermijdt je eenzijdige en langdurige drukbelasting van de wervelschijven. 'Swoppen' zorgt ervoor dat je wervelschijven goed, elastisch en gezond blijven.

3. Door gebruik van de Swopper voorkom je vaatlijden actief. De standaard Swopper heeft een 'convexe' (bolle) vorm die blessures en stuwingen verhinderen. Je bevorderd actief transport van het bloed.

4. Gebruik van de Swopper zorgt er voor dat je veel van houding verwisselt, en omdat de Swopper je bewegingen volgt blijft je rug altijd recht, en zit je altijd goed.

5. Terwijl je actief aan het 'swoppen' bent, blijf je in beweging, en train je zonder dat je het in de gaten hebt je buik-, rug- en beenspieren.

6. Actief dynamisch zitten zorgt voor beweging in gewrichten. Die produceren smeermiddel voor je gewrichten, vestigen pezen en zo voorkom je gewrichtsklachten en zelfs gewrichtsziektes.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01