NPR 1813 bureaustoelen

De NPR 1813 bureaustoelen voldoen niet alleen aan de ARBO-norm op dit gebied, maar ook nog aan de extra zware eisen die aan stoelen gesteld worden qua met name instelmogelijkheden en instelbereik, waardoor je op een comfortabele manier zit om productief te kunnen werken. Deze gecertificeerde stoelen bieden de juiste ondersteuning voor zowel de rug als de armen en nek, zodat je RSI klachten in rug, nek en schouders zoveel mogelijk voorkomt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Iedere dag de beste deals

    Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bekijk de verschillende NPR 1813 bureaustoelen binnen ons assortiment, beschikbaar in bijvoorbeeld zwart en rood. De ARBO-gekeurde bureaustoelen vormen een veilige keuze en dragen uitstekend bij aan het werkcomfort aan het bureau, en het voorkomen van klachten.

ARBO-gekeurde bureaustoelen

Bekijk de ARBO-gekeurde bureaustoelen en maak daar een keuze uit. Dankzij merken als Ergo Office en Sitlife kun je rekenen op de beste kwaliteit, zowel qua constructie als afwerking van de stoelen. We zorgen er op dit punt in ieder geval voor dat jij en je medewerkers geen last meer zullen hebben van een pijnlijke rug of andere klachten achter het bureau door een slechte zithouding.

Bekijk naast de NPR 1813 bureaustoelen ook de verschillende bureaus om aan te werken, bijvoorbeeld de verstelbare modellen om die eenvoudig goed in te stellen. Op die manier creëer je eenvoudig een werkruimte die netjes voldoet aan de strikte ARBO-wetgeving voor een productieve en comfortabele werkhouding.

NPR 1813 bureaustoel kopen

De NPR 1813 bureaustoel kun je eenvoudig online bestellen of die bij ons in de showroom komen bekijken. Kom er eens rustig op zitten om de verschillende modellen te vergelijken of maak online je keuze uit de ARBO-gekeurde bureaustoelen die er beschikbaar zijn.

Vragen over een van de NPR 1813 bureaustoelen of de specifieke richtlijn binnen de ARBO-wet? Neem contact op, dan vertellen we je er graag meer over.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01