NPR 1813 Bureaustoel

Een NPR 1813 bureaustoel: dat is een ergonomische én comfortabele keuze. Het is dé richtlijn om jouw kantoor mee in te richten. Bovendien zijn er zowel nieuwe als gebruikte bureaustoelen volgens de norm beschikbaar, dus je bepaalt zelf welk budget je daaraan wilt besteden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

NPR 1813 Bureaustoel

Wij leggen je uit waar NPR 1813 voor staat en hoe je daar gebruik van maakt. Dus zoek je naar een ergonomische bureaustoel, waar je het liefst een keer op kunt komen proefzitten? Natuurlijk kun je de stoel gewoon online bestellen. Of je komt naar onze showroom in Katwijk, waar we veel van de modellen voor je hebben staan.

Wat is NPR 1813?

De NPR 1813 is de Nederlandse Praktijk Richtlijn om jouw kantoor ergonomisch in te richten. Het gaat om richtlijnen voor de:

  • Zithoogte: 41 tot 55 centimeter met minimaal 14 centimeter bereik

  • Zitdiepte: 38 tot 48 centimeter met minimaal 10 centimeter bereik

  • Zitdiepte verstelling: minimaal 44 centimeter

  • Helling van de zitting: tot 7 graden naar achteren en 3 graden naar voren

De NPR 1813 richtlijn voor bureaustoelen is iets strenger dan de Europese norm NEN 1335. Bureaustoelen kunnen dus aan één of beide normen voldoen, afhankelijk van de specificaties daarvan.

Let op: zowel de NPR 1813 als de NEN 1335-norm zijn niet verplicht voor bedrijven. Wél laat je daarmee zien dat je nadenkt over de ergonomie van jouw medewerkers. En over die van jezelf natuurlijk, zowel als ZZP’er als wanneer je met meerdere medewerkers werkt. Zorg ervoor dat je een bureaustoel kiest die aan de richtlijnen voldoet, waarmee je zeker weet dat jij en andere medewerkers goed kunnen zitten.

Ergonomische bureaustoel

Als je kiest voor een ergonomische NPR 1813 bureaustoel zorg je daarmee voor de beste basis voor meer productiviteit. Medewerkers zitten goed, dus hebben minder last van pijntjes en andere klachten. Het is op die manier een investering in zowel de gezondheid van jouw medewerkers als de productiviteit van jouw bedrijf.

Uiteraard zijn de ergonomische bureaustoelen volgens NPR 1813 zowel nieuw als gebruikt beschikbaar. Dus zoek je naar een nieuwe bureaustoel of juist een van de tweedehands modellen? Ze staan bij ons in de showroom in Katwijk én je kunt ze eenvoudig online bestellen. Dus zoek je een bureaustoel die snel beschikbaar is of waar je eerst op je gemak zelf op kunt komen zitten? Wij laten je zien waar je uit kunt kiezen, speciaal voor jouw bedrijf.

NPR 1813 Bureaustoel kopen

Je kunt online een NPR 1813 bureaustoel kopen of die bij ons in de showroom op je gemak komen uitproberen. Dus wil je zeker weten dat je een goede keuze maakt of heb je daar nog vragen over? Wij vertellen je graag meer, zowel over de praktijkrichtlijn als over de gebruikte materialen. Kies een bureaustoel volgens NPR 1813, die je vervolgens flexibel kunt instellen op de wijze waarop je daar op kantoor graag gebruik van wilt maken.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01