X

Zomervakantie 2024 We zijn gesloten van 22 juli 2024 tot en met 2 augustus 2024. Op maandag 5 augustus zijn we weer open en pakken we alle aanvragen en bestellingen op!

Slinger bureaus

Het slinger bureau is eenvoudig in hoogte verstelbaar, om er goed aan te kunnen zitten en om soms aan te kunnen staan. Zeker wanneer het bureau gebruikt wordt door meerdere mensen, bijvoorbeeld bij flex werken, is het handig het bureau eenvoudig te kunnen verstellen. Dankzij de slinger kies je zelf de ideale hoogte van het bureau, voor een ergonomisch prettige werkhouding of om te voorkomen dat je dagelijks teveel zit.

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

In hoogte verstelbare bureaus

De slinger bureaus zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar, zodat je kunt wisselen tussen een bureau om aan te zitten en aan te staan. Het onderstel van de bureaus is beschikbaar in aluminium, wit of zwart en voor het blad heb je de keuze uit houtsoorten zoals beuken, donker eigen en havanna. Bekijk online de verschillende slinger bureaus of kom naar de showroom, waar je er zelf even aan kunt zitten of staan.

Bekijk de slinger bureaus en de rest van ons assortiment zit en sta bureaus, met daarin ook de elektrische modellen. Zoek je er een mooie bureaustoel bij? Ook die kun je meteen online bestellen of bij ons in de showroom komen bekijken.

Slinger bureau kopen

Je kunt online een slinger bureau kopen van topmerken zoals Eco-Office en Top-Office. Zoek je specifiek naar een L-poot, een N-poot of een T-poot? We hebben de verschillende modellen op voorraad en zorgen desgewenst voor een groot aantal waarmee je een compleet kantoor kunt inrichten.

Vragen over de slinger bureaus of onze andere kantoormeubelen en kantooraccessoires? Neem contact op of kom naar de showroom, we horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01