Tafels

Een nieuwe vergadertafel kopen in aluminium, lichtgrijs, wit of zwart? We hebben mooie nieuwe tafels op voorraad, die je zowel online als bij ons in de showroom kunt komen bekijken. Bekijk bijvoorbeeld de 4-poot modellen, net als de N-poot modellen en de opklapbare vergadertafels, altijd van uitstekende kwaliteit.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 84

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
  1. Iedere dag de beste deals

    Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 84

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

De vergadertafel bij ons uit het assortiment zijn geschikt voor 2 - 4 personen, 4 - 6 personen, 6 - 8 personen of zelfs voor 8 - 10 personen. Op zoek naar een grote nieuwe vergadertafel of zoek je juist een kleiner model dat past in een gemiddeld kantoor? We helpen je graag inspiratie op te doen.

Ronde vergadertafel

Uiteraard zijn er binnen de nieuwe vergadertafels verschillende vormen beschikbaar. Op zoek naar een ronde tafel voor de vergaderingen, een ovale vergadertafel of wellicht een rechthoekige tafel? Er zijn daarnaast ovalen modellen beschikbaar, die zorgen voor een meer stijlvolle uitstraling van het geheel. Wat dat betreft kun je rekenen op een breed assortiment vergadertafels, van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Uiteraard hebben we zowel de nieuwe vergadertafels als de gebruikte tafels in het assortiment. Bekijk ook de tweedehands tafels voor vergaderingen, bijvoorbeeld wanneer je zoekt naar een scherpe (online) aanbieding.

Nieuwe vergadertafel kopen

Een nieuwe vergadertafel kopen en die eerst online bekijken of daar zelf alvast een keer aan plaatsnemen? We maken het je graag gemakkelijk bij ons in de showroom, waar we de verschillende tafels voor je hebben staan.

Vragen over een van de vergadertafels of op zoek naar een grote partij om een compleet kantoor in te richten? Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden of maken we een afspraak bij ons in de showroom.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01