Losse bladen

Losse bladen voor op kantoor kopen? Met ons uitgebreide assortiment heb je de keuze uit allerlei afmetingen en formaten, verschillende vormen en natuurlijk de diverse kleuren. Sterker nog, dankzij de 8 kleuren zorg je er binnen de rest van de kantoormeubelen voor dat het geheel er prachtig uit zal zien.

En gaat het je om een specifieke breedte, diepte of dikte van het blad? Met de losse bladen voor op kantoor kun je eenvoudig het bureau of de werktafel samenstellen zoals je die voor ogen hebt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 30

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
  1. Iedere dag de beste deals

    Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 30

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Tot 240 x 120 centimeter

Zoek je naar losse bladen in een bepaald formaat, bijvoorbeeld heel groot of specifiek in een rechthoek of vierkant? Wij kunnen de bladen leveren in bijvoorbeeld 160 x 160cm, net als tot 240 x 120cm voor een extra groot exemplaar. En zoek je een rond blad voor een tafel of een bureau? Met een diameter van 120cm heb je voldoende ruimte om er met een paar anderen aan te gaan zitten.

Wij zorgen er met de losse bladen voor dat je kunt vergaderen, dat je kunt werken of dat je een kast of een ladenblok op een mooie manier af kunt werken. Je kunt er allerlei kanten mee op, omdat wij je de hoogste kwaliteit garanderen.

Losse bladen kopen

Wil je losse bladen kopen? Wij zorgen er met de bladen en bijvoorbeeld de tafel-connector voor dat je zelf de tafels en bureaus samen kunt stellen zoals je die voor ogen hebt. En wil je de bladen voor de bureaus en tafels eerst zelf een keer komen bekijken? Kom naar onze showroom, dan laten we je ze graag zien.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01