Ontvangst- en bijzettafels

Ontvangst tafels gezocht? Tafels van goede kwaliteit, ideaal om gasten te ontvangen in de wacht- of ontvangstruimte. Zet er een kopje koffie of een glas water op klaar en leg bijvoorbeeld een paar tijdschriften of kranten neer. Ideaal om even een paar minuten te wachten, zodat jij de tijd hebt om er rustig naartoe te gaan.
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tafel in de ontvangstruimte

De tafel in de ontvangstruimte zorgt voor een goede eerste indruk. Tenminste, als je daarvoor gebruik maakt van onze gebruikte of nieuwe kantoormeubelen. De hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs, waarmee je klanten en andere relaties op een fijne manier kunt ontvangen.

Zoek je een grote en ruime tafel of juist een koffietafel die wat lager bij de grond blijft? Doe inspiratie op met ons assortiment of stel ons je vragen, dan laten we je graag zien wat er allemaal beschikbaar is.

Ontvangst tafel kopen

Een ontvangst tafel kopen doe je eenvoudig online, of bij ons in de showroom. We laten je graag alles zien en bieden je de kans om zelf even aan de tafel plaats te nemen. Maak op die manier een goede keuze, voor een tafel waarmee je jouw klanten op een prettige manier kunt verwelkomen totdat je ze komt ophalen.

Vragen over de ontvangst tafels, over de rest van ons assortiment kantoormeubelen of wil je een afspraak maken in onze showroom in Katwijk? Bel ons op nummer 071 78 51 831, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik onze online contactgegevens. We horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01