Plafond panelen

Plafond panelen kopen en daarmee de akoestiek op kantoor verbeteren? Akoestische panelen voor op kantoor werken geluidsabsorberend en geluiddempend. Ze voorkomen dat geluiden te hard worden of op een storende manier door elkaar heen zullen lopen. In plaats daarvan lukt het met deze plafond panelen een stuk beter om rustig en productief door te werken.
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Geluiddempend: akoestische panelen

Op zoek naar geluiddempende panelen voor op kantoor? Onze akoestische oplossingen zijn dan uitstekend geschikt. Vooral als de ruimte niet zo hoog is ontstaat er snel een hinderlijke galm. Lastig om goed te kunnen werken, of om op een fijne manier met elkaar te kunnen overleggen.

We helpen je de juiste hoeveelheid plafond panelen te kiezen en kunnen je meer vertellen over de werking daarvan. Zorg er met de akoestische panelen voor dat jullie op een uitstekende wijze met elkaar kunnen samenwerken, zonder last te hebben van de geluiden van elkaar.

Akoestische plafond panelen kopen

Akoestische plafond panelen kopen om de akoestiek op kantoor te verbeteren? We zijn jouw specialist in nieuwe en gebruikte kantoormeubelen, net als in panelen die je kunt gebruiken op het plafond of op de wand.

Wil je jouw kantoor inrichten met akoestische panelen, om het geluid dat via het plafond weerkaatst te beperken? Wij zorgen ervoor dat je hier veel minder last van zal hebben, om productief te kunnen werken aan jouw belangrijke opdrachten.

Vragen over de plafond panelen, over de rest van ons assortiment kantoormeubelen of wil je een afspraak maken in onze showroom in Katwijk? Bel ons op nummer 071 78 51 831, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik onze online contactgegevens. We horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01