Verstelbaar bureau

Je zoekt een verstelbaar bureau voor op kantoor: hoe maak je daarvoor de beste keuze? Wij helpen je daarmee op weg. Vervolgens kun je het bureau online bestellen of dat bij ons in de showroom in Katwijk zelf komen ervaren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 112

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-23 van 112

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verstelbaar bureau

Dus zoek je bureaus waarvan de hoogte verstelbaar is? Een in hoogte verstelbaar bureau zorgt voor een flexibele werkplek. Of het biedt je zelfs de mogelijkheid om te zitten én te staan, afhankelijk van het model dat je kiest.

Wij laten je zien wat er beschikbaar is, bijvoorbeeld in eiken en in wit. En zoek je naar betonlook, naar havanna of wellicht naar lichtgrijs? Je hebt de keuze uit veel verschillende kleuren, materialen en afwerkingen. Zo zorg je er eenvoudig voor dat het bureau verstelbaar is én dat het past bij de rest van jouw interieur.

In hoogte verstelbaar

Het beste bureau is in hoogte verstelbaar. Dat betekent namelijk dat je daar heel flexibel aan kunt werken. Dat wil zeggen, je kunt het bureau inzetten als een flexplek bij jou op kantoor. Iedere medewerker heeft een net iets andere hoogte nodig om daar goed aan te kunnen zitten.

Met een verstelbaar bureau maak je het makkelijk voor medewerkers om het bureau precies naar wens in te stellen. Dat kan op een aantal verschillende manieren:

 • Met een knop

  Sommige van de verstelbare of instelbare bureaus hebben een knop. Die zorgt ervoor dat je het bureau omhoog of omlaag kunt brengen.

 • Via een inbussleutel

  Andere in hoogte verstelbare bureaus kun je aanpassen met een inbussleutel. Met een simpele draai breng je het bureau omhoog of omlaag.

 • Met een slinger

  De hoogte van andere bureaus met een slinger pas je aan door daar handmatig aan te draaien.

 • Elektrisch

  Ten slotte zijn er elektrisch verstelbare bureaus beschikbaar. Dat is de makkelijkste manier om daarvan de hoogte te kiezen.

Let op: een zit-sta bureau is officieel geen verstelbaar bureau. Het gaat om een aparte categorie, omdat je het bureau veel verder omhoog en weer omlaag kunt brengen.

Verstelbaar: heel flexibel

Met een verstelbaar of in hoogte instelbaar bureau ben je op kantoor bijzonder flexibel. Het zorgt ervoor dat ook iemand die groter of kleiner is er goed aan kan werken. Zo zit je niet langer vast aan vaste werkplekken. In plaats daarvan kun je de bureaus beschikbaar maken voor wie er op dat moment op kantoor wil of moet werken.

Verstelbaar bureau kopen

Wil je een verstelbaar bureau kopen en ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Of wil je weten wat er gebruikelijk is voor de in hoogte instelbare modellen? Wij laten je graag zien waar je allemaal uit kunt kiezen. Bekijk online ons actuele aanbod.

Of kom naar onze showroom in Katwijk. Daar kun je de verstelbare bureaus zelf uitproberen, en ervaren hoe makkelijk je die omhoog en omlaag brengt. Zo maak je de beste keuze voor bij jou op kantoor.

Ben je op zoek naar een hoekbureau? Neem een kijkje bij onze voordelige hoekbureaus!

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01