X

Zomervakantie 2024 We zijn gesloten van 22 juli 2024 tot en met 2 augustus 2024. Op maandag 5 augustus zijn we weer open en pakken we alle aanvragen en bestellingen op!

Zichtschotten

Zichtschotten dragen op een slimme manier bij aan meer privacy op kantoor, waardoor een ieder zich op zijn of haar taak kan concentreren. De schotten voorkomen visuele afleiding vanuit de omgeving en helpen daardoor in een diepere concentratie te komen. De zichtschotten zorgen voor een luxe uitstraling van het kantoor en beperken de mate van inkijken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Privacypaneel, geperforeerd
  In meerdere breedtes, in 3 kleuren
  Geschikt voor : Alle bureaus
  Afmetingen : B: 80,120,140,160,180cm
  Bevestiging : Vast schroeven
  € 95,59 € 79,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De zichtschotten kennen we ook wel als schaamschotten, ondanks de belangrijke functionele en esthetische voordelen daarvan. De schotten zorgen voor een nette afscheiding van de bureaus met werkplaatsen, terwijl ze er tegelijkertijd voor zorgen dat er minder inkijk ontstaat en een ieder op zijn of haar gemak kan werken aan de belangrijke taken van dat moment.

Zichtschot voor het bureau

De zichtschotten zijn goed geschikt voor de verschillende bureaus. We denken graag met je mee over de toepassing van een zichtschot, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat er een afzonderlijke werkplek ontstaat, zonder met de ruggen naar elkaar toe te hoeven werken.

De zichtschotten zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Dankzij de goede kwaliteit en nette afwerking zorgen ze voor een mooie afscheiding tussen de verschillende werkplekken. Dit draagt bij aan de toevoegde waarde van de zichtschotten, nog los van de inkijk die ze beperken om meer privacy te creëeren.

Online zichtschotten kopen

De zichtschotten zijn gewoon online beschikbaar, net als een overzicht van onze gebruikte bureaus om ze op toe te passen. We zorgen er daarmee voor dat u online inspiratie op kunt doen. Liever langskomen in de showroom om de zichtschotten zelf te bekijken? Je bent van harte welkom.

Specifieke vragen over een zichtschot voor op kantoor of een groot aantal afnemen? Neem contact met ons op, we horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01