Ladenblokken

Nieuw ladeblok kopen voor op kantoor? Dankzij een breed assortiment met aluminium, antraciet, lichtgrijze, witte en zwarte modellen helpen we je graag inspiratie op te doen. Een compleet nieuw kantoor inrichten of op zoek naar een enkel nieuw ladeblok? We zorgen voor een betaalbaar assortiment op basis van goede kwaliteit, zowel online als bij ons in de showroom beschikbaar.

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Iedere dag de beste deals

    Voor de beste kantoormeubelen Bekijk alle deals
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De verschillende ladeblokken zijn goed van kwaliteit, dankzij topmerken als Eco-Office en Pro-Office. Op zoek naar het beste en daar toch een scherpe prijs voor betalen? We zorgen er met de verschillende mooie ladeblokken voor dat het kantoor er stralend nieuw uit komt te zien, met voldoende ruimte om alles netjes op te bergen.

Verrijdbaar ladeblok op wielen

Binnen ons assortiment heb je de keuze uit verschillende vaste ladeblokken en een aantal modellen op wielen, die zich daardoor gemakkelijker laten verplaatsen. De ladeblokken zijn daardoor inzetbaar op verschillende locaties, om er daar handig gebruik van te kunnen maken.

Naast de nieuwe ladeblokken ook benieuwd naar de gebruikte modellen? We zorgen er met de tweedehands ladeblokken voor dat je een nog meer scherpe prijs betaalt, voor blokken met opbergruimte die nog uitstekend van kwaliteit zijn. Bekijk de gebruikte ladenblokken online of kom naar de showroom, waar we de verschillende onderdelen voor het kantoormeubilair goed kunnen laten zien.

Nieuw ladeblok kopen

Je kunt online een nieuw ladeblok kopen of daarvoor naar de showroom komen, we hebben daar de verschillende modellen staan om die goed te bekijken. Schuif de laden een paar keer uit en vergelijk de kleuren, bijvoorbeeld ten opzichte van de rest van het meubilair dat je al hebt staan.

Meer weten over een van de nieuwe ladeblokken voor op kantoor of specifieke vragen over ons assortiment? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over of maken we een afspraak bij ons in de showroom.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01