X

Zomervakantie 2024 We zijn gesloten van 22 juli 2024 tot en met 2 augustus 2024. Op maandag 5 augustus zijn we weer open en pakken we alle aanvragen en bestellingen op!

Kasten

Kasten voor de ontvangst gezocht? Ideaal voor op kantoor, in de ruimte waar gasten en andere relaties binnen komen. Bied ze de mogelijkheid om een paar spullen op te bergen of leg er zelf een aantal magazines of kranten neer. Het is de beste manier om iedereen een fijne ontvangst te bieden, bijvoorbeeld door de aanwezige spullen netjes in de kast op te ruimen.
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voor de ontvangst en de garderobe

Niets zo belangrijk als een goede ontvangst en een ruime garderobe. Perfect om de eerste indruk mee te maken, zodat het daar niet aan zal liggen. En zoek je voor de ontvangstruimte een kast voor op kantoor? De kasten zijn hoog genoeg om er iets op te leggen of even tegenaan te leunen, maar niet te hoog om er niet meer bij te kunnen. Een fijne keuze in de ontvangstruimte en bij de garderobe, ook om daar tassen en andere spullen in op te bergen.

Ontvangst en garderobe: praktische kasten

De garderobekasten en andere modellen zijn goed geschikt voor de ontvangst. Plaats ze bij de receptie of meteen bij de deur, om klanten en medewerkers de kans te bieden om daar gebruik van te maken.

Gebruik de kasten als onderdeel van de garderobe of om er zelf een aantal belangrijke spullen in op te bergen. Leg ze uit het zicht neer, om ze erbij te pakken zodra de klanten en andere relaties eenmaal binnen zijn. Maak een opgeruimde en goede indruk bij de entree, waardoor het daar in ieder geval niet aan zal liggen.

Kasten voor de ontvangst en garderobe kopen

Kasten voor de ontvangst of de garderobe kopen? Ontdek de verschillende nieuwe kantoormeubelen, net als de gebruikte meubelen die er beschikbaar zijn. We zijn jouw specialist in meubelen voor op kantoor, vanaf de entree tot en met de werkplekken die je wilt inrichten.

Vragen over de kasten voor de garderobe en ontvangst, over de rest van ons assortiment kantoormeubelen of wil je een afspraak maken in onze showroom in Katwijk? Bel ons op nummer 071 78 51 831, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik onze online contactgegevens. We horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01