X

Zomervakantie 2024 We zijn gesloten van 22 juli 2024 tot en met 2 augustus 2024. Op maandag 5 augustus zijn we weer open en pakken we alle aanvragen en bestellingen op!

Kabelklemmen

Kabelklemmen kopen? Het is de beste manier om kabels op kantoor netjes te ordenen, zodat je de ruimte opgeruimd houdt. Bovendien voorkomt het dat je over kabels kunt struikelen en zijn er mooie exemplaren beschikbaar. Zo zorg je eenvoudig voor de bundeling van kabels die belangrijk is, om daar op kantoor goed mee om te kunnen gaan.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zoek je een specifieke kabelklem, bijvoorbeeld in zwart of wit? Je hebt daarnaast de keuze uit grijs en antraciet, waarmee je de klemmen voor de kabels eenvoudig afstemt op bijvoorbeeld de rest van de kantoormeubelen die je hebt staan.

Tot meer dan 10 kabels

De kabelklemmen zijn er natuurlijk in groot en klein. Dus wil je een bos met kabel verdelen en tegelijkertijd netjes bij elkaar houden? Met de verschillende producten zorg je er eenvoudig voor dat je het geheel kunt ordenen, ook als het gaat om een groot aantal kabels.

Dus wil je 6 kabels, 10 kabels of zelfs meer dan 10 stuks klemmen? Wij zorgen er met de verschillende modellen voor dat je daar op kantoor goed mee uit de voeten kunt. Zo blijft er geen kabel meer los liggen, om er op de juiste manier mee om te gaan.

Kabelklemmen kopen

Wil je de kabelklemmen kopen voor op kantoor? Wij zorgen er met de modellen voor dat je de keuze hebt uit goede kwaliteit in diverse kleuren. Dus wil je de kabels wegwerken, wil je ze aanvoeren of afvoeren? Met de verschillende klemmen die er beschikbaar zijn zorg je daar eenvoudig voor. Bovendien hoeven de kabelklemmen natuurlijk niet veel te kosten.

En heb je vragen over de klemmen of wil je die graag zelf een keer komen bekijken? We hebben ze in de showroom in Katwijk, net als de rest van de kantoormeubelen en accessoires waar je naar op zoek bent.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01