Achteraf betalen: kantoormeubelen kopen

Kantoormeubelen kopen en achteraf betalen? We bieden je die mogelijkheid graag aan, waardoor het niet nodig is om de bestelling meteen af te rekenen. In plaats daarvan ontvang je van ons de nieuwe of gebruikte meubels, terwijl je daarna past hoeft te betalen. Je kunt de meubels kopen op rekening, zowel door bij ons langs te komen in de showroom in Katwijk als via een online bestelling.

Let op: wil je kantoormeubelen kopen en achteraf betalen? We voeren een creditcheck uit. Blijkt op basis daarvan dat we je geen mogelijkheid kunnen bieden om op rekening te kopen? We zullen je vragen de betaling vooraf te voldoen. Daarna kunnen we je de kantoormeubelen zo snel mogelijk leveren.

Tip: wil je gebruik maken van een inkoopnummer om de kantoormeubelen te kopen? Dat is mogelijk, ook in combinatie met achteraf betalen. Vermeld het in dat geval bij de opmerkingen. Het is niet noodzakelijk om gebruik te maken van een inkoopnummer.

Binnen 8 dagen na levering

We bieden je graag de mogelijkheid om achteraf voor de kantoormeubelen te betalen. Je hebt standaard 8 dagen de tijd om de betaling te voldoen, nádat je de meubels van ons hebt ontvangen. Je kunt er meteen mee aan de slag, waarna we je de rekening toesturen voor de geleverde materialen.

We vragen je standaard om de betaling binnen 8 dagen te voldoen. Op die manier heb je ruim de tijd om de kantoormeubelen te beoordelen en de betaling daarvoor te voldoen.

Tip: wil je gebruik maken van een andere betalingstermijn? In sommige gevallen kunnen we daar mogelijkheden voor aanbieden. Neem vooraf contact met ons op. We vertellen je dan graag over de mogelijkheden, zodat we een specifieke betalingstermijn kunnen overeenkomen.

Op de factuur vermelden we alle betalingsgegevens die je nodig hebt om de rekening te voldoen. Heb je daar toch vragen over of lijkt er iets niet helemaal te kloppen? We vragen je dan zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. We kijken na wat er aan de hand is en passen het indien nodig voor je aan. Uiteraard zullen we vanaf dat moment coulant omgaan met de betalingstermijn van 8 dagen, indien je ervoor hebt gekozen om op rekening te kopen.

Aanbetaling voor grote orders

Grote orders kunnen we helaas niet leveren zonder aanbetaling. Bij orders vanaf €5.000, exclusief BTW, vragen we daarom altijd om een aanbetaling. Het gaat om een aanbetaling van 60 procent (%), waarmee we belangrijke kosten kunnen dekken.

De overige 40 procent (%) kun je na 8 dagen voldoen, indien je toch gedeeltelijk gebruik wilt maken van de mogelijkheid tot achteraf betalen. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om het volledige bedrag in één keer over te maken. We gaan er meteen mee aan de slag, zodat je de bestelde kantoormeubelen daarna zo snel mogelijk in huis hebt.

Vragen over achteraf betalen, over de rest van ons assortiment kantoormeubelen of wil je een afspraak maken in onze showroom in Katwijk? Bel ons op nummer 071 78 51 831, stuur een e-mail naar info@vdmkantoormeubelen.nl of gebruik onze online contactgegevens. We horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01