Lockerkasten

Lockerkasten bieden uitkomst op diverse locaties, waarin je veel wilt opbergen in een compacte ruimte. Gebruik de kasten als kluisjes tijdens een evenement of zorg er in de kantine voor dat iedereen z’n spullen op een veilige manier op kan bergen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bekijk online de verschillende kantinekasten die er beschikbaar zijn, ook wel bekend als lockers. Er zijn zowel langwerpige modellen als vierkante kluisjes beschikbaar, altijd voorzien van een degelijk slot om ze goed af te kunnen sluiten.

Kantinekasten

De kantinekasten bij ons uit het assortiment maken het gemakkelijk om in een kleine ruimte zoveel mogelijk op te bergen. We zorgen er daarmee voor dat je de gelegenheid kunt bieden om spullen weg te stoppen en die in een locker te beveiligen. Plaats de kantinekasten meteen bij de ingang, zodat bezoekers hun spullen kunnen opbergen.

Uiteraard heb je de keuze uit diverse nieuwe kantinekasten of lockers en kluisjes. Ook benieuwd naar het assortiment gebruikte modellen? Bekijk dan de gebruikte kasten, waarmee we ervoor zorgen dat je een zo laag mogelijke prijs betaalt voor uitstekende kwaliteit.

Kantinekasten kopen

Je kunt online de verschillende kantinekasten kopen, net als de lockers en kluisjes. We zorgen er online voor dat je de verschillende merken zoals Eco-Office en Prof-Q met elkaar kunt vergelijken, net als de modellen met één of meerdere legborden. Kijk goed naar de kasten die er beschikbaar zijn of kom naar de showroom om die zelf een keer uit te proberen.

Vragen over de kantinekasten of benieuwd naar andere producten bij ons uit het assortiment? Neem contact op of kom naar de showroom, dan vertellen we je daar graag meer over.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01