X

Gesloten op Tweede Pinksterdag (maandag 29 mei).

Kabelgoten

Kabelgoten voor op kantoor gezocht? Je kunt er kabels mee wegwerken, aan- en afvoeren. Het is misschien wel de makkelijkste manier om het netjes te houden, waarbij je de keuze hebt uit diverse materialen en varianten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. ConSet
  Universele kabelgoot, uitschuifbaar van 96-166 cm, ter montage onder bureaublad
  Breedte : 96 - 166 cm
  Toepassing : Kabels wegwerken, Kabels aan/afvoeren, Horizontale kabelgeleiding
  Merk : ConSet
  € 59,29 € 49,00
 2. Thovip
  Kabelkorf Trad, universeel, 79cm breed, in 3 kleuren
  Breedte : 70 cm
  Toepassing : Kabels wegwerken, Kabels aan/afvoeren, Horizontale kabelgeleiding
  Merk : Thovip
  € 16,94 € 14,00
 3. Thovip
  TURN kabelgoot, 3 kleuren, 5 breedtes
  Breedte : 49 cm
  Toepassing : Kabels wegwerken, Kabels aan/afvoeren, Horizontale kabelgeleiding
  Merk : Thovip
  € 42,35 € 35,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zoek je een kabelgoot waar ook een compleet stekkerblok in past? Of wil je gebruik maken van een uittrekbaar model die je daarmee heel flexibel kunt gebruiken? Wij zorgen er met de verschillende modellen voor dat je daar online de keuze uit kunt maken.

Kabels wegwerken, aan- of afvoeren

Je kunt met de kabelgoten voor op kantoor de kabels wegwerken, aanvoeren of afvoeren. En zoek je specifiek naar een model in zwart, wit of misschien in aluminium? Met de keuze uit de diverse kabelgoten voor op kantoor combineer je die eenvoudig met bijvoorbeeld de uitstraling van de kantoormeubelen.

Bekijk de kabelgoten in staal en in kunststof, waarmee we er in alle gevallen voor zorgen dat je kunt rekenen op goede kwaliteit. Zo kun jij de kabels netjes wegwerken of handig aanvoeren, waarbij de breedte natuurlijk bepaalt hoeveel je ervan nodig hebt en hoe je er op kantoor goed gebruik van kunt maken.

Kabelgoten kopen

Wil je kabelgoten kopen om de bekabeling en bijvoorbeeld complete stekkerblokken netjes weg te werken? Het is misschien wel de beste manier om het kantoor op te ruimen, waarmee je bovendien voorkomt dat je over kabels kunt struikelen. Het is een zowel veilige als een nette keuze, waarmee je ervoor zorgt dat iedereen productief kan werken.

En heb je twijfels over een van de kabelgoten of wil je die een keer in het echt komen bekijken? Je bent van harte welkom bij ons in de showroom, waar we ze je natuurlijk kunnen laten zien. Dus kom bij ons langs of stel online je vragen, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt voor een kabelgoot voor op kantoor.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01