X

Zomervakantie 2024 We zijn gesloten van 22 juli 2024 tot en met 2 augustus 2024. Op maandag 5 augustus zijn we weer open en pakken we alle aanvragen en bestellingen op!

Balies

Balies gezocht, bijvoorbeeld om de receptie op een professionele manier in te richten? De receptiebalie is de belangrijkste in het kantoor, waar je klanten op een warme manier welkom kunt heten. Bovendien biedt een goede balie de receptionist(e) alle ruimte om het werk goed te kunnen doen.
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Receptiebalies en meer

Je hebt de keuze uit verschillende receptiebalies, bijvoorbeeld ook binnen de gebruikte kantoormeubelen. Een voordelige keuze, voor balies die nog uitstekend kwaliteit zijn en daardoor nog zonder problemen jaren mee kunnen. En aan de andere kant liever een nieuwe balie kopen? Bekijk dan onze nieuwe kantoormeubelen, ideaal voor bij jou op kantoor.

We zijn jouw specialist in balies en al het andere dat je op kantoor nodig hebt. Kies online een geschikt model uit of kom naar onze showroom in Katwijk, waar je de materialen zelf kunt komen voelen en ervaren.

Balie kopen

Een balie kopen, bijvoorbeeld voor een warme ontvangst van jouw klanten die naar je toe komen? Wij helpen je inspiratie op te doen met de verschillende modellen die er beschikbaar zijn. Goed van kwaliteit en toch uitstekend betaalbaar, voor een fijne mix van de beiden.

Vragen over de balies, over de rest van ons assortiment kantoormeubelen of wil je een afspraak maken in onze showroom in Katwijk? Bel ons op nummer 071 78 51 831, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik onze online contactgegevens. We horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01