X

Zomervakantie 2024 We zijn gesloten van 22 juli 2024 tot en met 2 augustus 2024. Op maandag 5 augustus zijn we weer open en pakken we alle aanvragen en bestellingen op!

3Dee

Het is een bureaustoel die het er ‘niet bij laat zitten’, omdat je de motivatie ervaart om net een beetje harder te gaan. Om nog wat extra productiviteit toe te voegen op kantoor. Of als je thuis werkt natuurlijk, op een stoel die gezien mag worden. Het zijn die eigenschappen die de Aeris 3Dee tot een populaire keuze maken.

Betere concentratie

Wil jij je zo goed mogelijk concentreren en zoek je daarvoor naar een ergonomische bureaustoel? Dan is de Aeris 3Dee een uitstekende keuze. Om op en neer te bewegen en het lichaam actief te houden. Iets dat geldt voor zowel de organen en je lichaam als de hersenen. Zodat je die kunt stimuleren, terwijl je de rugspieren versterkt en je daar ook fysiek plezier van hebt.

Met de Aeris 3Dee bureaustoel ervaar je onbeperkte bewegingsvrijheid en heb je meer ruimte voor een fijne en diepe ademhaling. De ergonomische stoel voor aan het bureau stimuleert de bloedcirculatie en bovendien de stofwisseling. Het is een ontwerp waarover goed is nagedacht, bijvoorbeeld door het draaipunt zo dicht mogelijk bij de grond te plaatsen.

Aeris 3dee kopen

Wil je de Aeris 3Dee kopen? Het is een geweldige en ergonomische bureaustoel voor een weldadig gevoel, waarmee je tegelijkertijd helemaal in balans bent. Om zowel op en neer te bewegen als om af en toe een beetje te schommelen. Om in beweging te blijven, op een stoel die je moeiteloos naar voren, naar achteren en naar links en rechts kunt bewegen. Kom de Aeris 3Dee ontdekken bij ons in de showroom in Katwijk of bestel de stoel meteen online.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Aeris 3Dee kopen? De beste bureaustoel om jouw lichaam én geest in beweging te brengen. Ervaar de beste weg naar een betere concentratie, dankzij de op- en neergaande bewegingen voor het lichaam.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01