X

Zomervakantie 2024 We zijn gesloten van 22 juli 2024 tot en met 2 augustus 2024. Op maandag 5 augustus zijn we weer open en pakken we alle aanvragen en bestellingen op!

Klantenservice

Waar kunnen we je mee helpen?

Klantenservice voor kantoormeubelen

Contact opnemen met onze klantenservice? Onze medewerkers staan graag voor je klaar. Bel ons op telefoonnummer +31 71 78 51 831 of stuur ons een e-mail naar [email protected].

Natuurlijk zijn we bereikbaar voor vragen en bestellingen. Bovendien kun je standaard rekenen op onze betrokken service en nodigen we je graag uit bij ons in de showroom en het magazijn. We laten je de kantoormeubelen graag zelf ervaren of helpen je een keuze te maken uit het uitgebreide assortiment. Op die manier staan we met de klantenservice graag voor je klaar, bijvoorbeeld om je te helpen het kantoor op een ergonomische manier in te richten.

Montage, leveringen en garantie

Benieuwd wat je van onze klantenservice kunt verwachten? We kunnen je op een aantal manieren van dienst zijn:

  • Vakkundige montage: Alle kantoormeubelen worden netjes gemonteerd. Door onze vakkundige monteurs, die er daarmee voor zorgen dat je er meteen gebruik van kunt maken.
  • Snelle levering: De kantoormeubelen die je bestelt op kantoor laten leveren? We bezorgen door heel Europa, waardoor je daar zelf niet mee aan de slag hoeft.
  • Uitgebreide garantie: Je krijgt standaard 2 jaar garantie, en soms zelfs meer. Ook op de tweedehands meubelen, zodat je zeker weet dat je ook daarmee een goede keuze maakt.

En gaat het om retourneren of zoek je naar de inkoop van kantoormeubelen? Net als bij andere vragen kunnen we je daarmee goed helpen. De medewerkers van onze klantenservice staan voor je klaar, om je te woord te staan en je te helpen of te adviseren.

Stel je vraag aan onze klantenservice

Stel je vraag aan onze klantenservice, bijvoorbeeld als je meer wilt weten over een van de merken of modellen. Of als je benieuwd bent welke kantoormeubelen je nodig hebt om het kantoor helemaal ergonomisch of op een heel andere manier in te richten. Neem contact op, we horen graag van je, en helpen je graag.

Onze contactgegevens

Van der Meulen Kantoormeubelen Klantenservice

Meer gegevens

  • KvK: 752 17 953
  • BTW nummer: NL860191795B01
  • IBAN: NL32 ABNA 0863 5454 91
  • BIC / SWIFT: ABNANL2A
Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01