Garderobes

Garderobes gezocht voor op kantoor? Gebruik een grote garderobekast of een ander type garderobe, goed geschikt om jassen in op te hangen en bijvoorbeeld om tassen in te plaatsen. Ideaal voor jouw eigen medewerkers of om gasten op een fijne manier te verwelkomen als ze bij je langskomen.
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voor op kantoor: garderobe of kast

Op kantoor kun je eigenlijk niet zonder garderobe of kast, zodat je klanten en andere relaties de kans kunt bieden om hun jas uit te trekken en tas op te bergen. Een belangrijk deel van de ontvangst, om daarmee meteen een goede indruk te maken.

Tip: plaats de garderobe in het zicht, maar na de balie met de receptie. Dat biedt je een betere kans om van klanten en relaties hun jas aan te nemen, voordat ze die zelf al hebben opgehangen.

Je hebt online de keuze uit verschillende garderobes voor op kantoor, net als kasten die je daar goed voor kunt gebruiken. Door er op je gemak inspiratie mee op, zodat je daar een goede en geslaagde keuze uit kunt maken.

Garderobe kopen

Een garderobe kopen of op zoek naar een garderobekast voor op kantoor? Met onze nieuwe en gebruikte kantoormeubelen vind je altijd het model waar je naar zoekt. En kom je er zelf niet uit? Dan helpen we je daar online of in de showroom graag bij.

Vragen over de garderobes voor op kantoor, over de rest van ons assortiment kantoormeubelen of wil je een afspraak maken in onze showroom in Katwijk? Bel ons op nummer 071 78 51 831, stuur een e-mail naar [email protected] of gebruik onze online contactgegevens. We horen graag van je.

Betaalmogelijkheden bij Van der Meulen Kantoormeubelen

KvK 75217953 BTW Nummer NL860191795B01